QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Vype racing team za to tahá

Text: Ollie Roučková | Zdroj: Vype racing team | Datum: 07.07.2014 | Zobrazeno: 3341×

Vype racing team za to tahá Česká republika se může pochlubit zvučnými teamy, která vévodí offroadové scéně. Jedním z opravdových tahounů je jisto jistě Vype racing team, který si pod svá křídla zapsal nejeden Evropský šampionát Baja sérií, nejnovějším přírůstkem je zlato z Italské Baji.


Kapitoly článku

  1. Vype racing team
  2. Kompletní fotogalerie

Minule jsme vám představili KM Racing team, nyní přicházíme se závodním teamem, který má ve svých řadách různorodou techniku a dá se říct, že už jim chybí jen kamiony a offroad závodění by bylo kompletně pokryté.
VYPE racing team
má nyní v týmu stroje v zastoupení kategorií AUTA, ATV, MOTO a QUAD. Závodní speciály sbírají jedno ocenění za druhým, ty nejcennější kovy si zapisují na dálkových závodech Baja série, ale nesmíme opomenout závody na ČR závodištích seriálu OffROAD Maraton, ale také úspěchy v Německu - série BQC, kde si kluci Koutecký nelámou hlavu s vyhráváním v jednotlivých kategoriích.


O týmu

Vype Racing Team byl založen začátkem roku 2013 z nadšenců pro pravý adrenalin - vůni spáleného benzínu při vytrvalostních závodech v terénu. A to hlavně na tratích v zahraničí. K tréninku a testovacím jízdám jsme využili i závody seriálu OffROAD Maraton. Prakticky od založení týmu spolupracujeme na vývoji strojů s dakarským matadorem Dušanem Randýskem, který předává zkušenosti i mladších řidičům v týmu. V roce 2014 se VYPE racing team rozrostl o další zvučná jména - nestora endura Lubomíra Vojkůvku na motorce a dalšího dakarského harcovníka Josefa Macháčka, který pod VYPE racing teamem odjede několik zahraničních podniků. Do budoucna by se tým měl rozrůst o další jména, ať již známá z rally závodů, nebo začínající talentované jezdce, kteří budou VYPE racing reprezentovat zejména v zahraničí.

Technika

VYPE racing team má nyní v týmu stroje v zastoupení kategorií AUTA, ATV, MOTO a QUAD.
  • Ludvík Pek: Toyota 78
  • Dušan Randýsek: Arctic Cat Wildcat
  • Pavel Vyoral: Arctic Cat Wildcat
  • Josef Macháček: Buggy Dakar
  • Antonín Koutecký: Yamaha 450, Yamaha 250
  • Filip Koutecký: Yamaha 250
  • Vojta Vojkůvka: Motocykl

Nejbližší závody na které se Vype racing team chystá:

  • 14.08. - Hungarian Baja: Další závod letošního světového poháru FIA v Cross Country rally v Maďarsku jede již svůj jedenáctý ročník. A VYPE racing team na něm nebude chybět. Další závod letošního světového poháru FIA v Cross Country rally v Maďarsku jede již svůj jedenáctý ročník. A VYPE racing team na něm nebude chybět.
  • 01.09. - Serres rally, Řecko
  • 12.07.2014 -13.07 BQC , Burgstädt….

Kapitoly článku

  1. Vype racing team
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Další články

Boxy Shark: Když nevíte, kam s věcmi

31.01.2024, Představujeme
Čtyřkolky jsou sice prostorově velké jako malá auta (no, hodně malá), ale když vyrážíte na výlet, nebo i za prací do les...

Oblečení Finntrail: Když chcete být opravdu v suchu

20.01.2024, Představujeme
Nedejte se zmást jménem, tahle značka nepochází z Finska, nýbrž z Estonska. Ovšem za dobu své více než 10leté existence ...

Už máte na čtyřkolku pásy?

20.12.2023, Představujeme
Ne snad že byste museli propadat módní mánii, když v poslední době vidíte na polích tolik velkých traktorů přezutých z p...




English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.47s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce