QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Polaris opět uniká

Text: Ollie Roučková | Zdroj: ATV.com | Datum: 28.07.2014 | Zobrazeno: 4687×

Polaris opět uniká Zatímco konkurence honí koně pod kapotu, Polaris potvrzuje svou dominanci na trhu Side-by-Side. Výrobce se nadále tlačí dopředu a mění způsob uvažování o UTV. Na patentovém úřadě Spojených států minnesotská značka zabodovala s inovativním UTV se širším spektrem využití.


Kapitoly článku

  1. Novinka
  2. Kompletní fotogalerie

Zatím není znám název tohoto stroje, ale už nyní je jisté že se jedná o brutální záběr. Nákres se tváří jako dobře využitelný stroj na vojenských základnách. Tomu napovídá i ten fakt, že divize Polaris Defense má bohaté zkušenosti s obchodováním s armádami světa.
Odtajněné nákresy napovídají, že se jedná o opravdu velké UTV, jistě bude větší než Ranger Crew, bohužel detaily zatím nejsou k dispozici, tudíž tu jen můžeme polemizovat.
Z projektu také vyplývá, že vpředu bude lichoběžníková náprava, vzadu tuhá. Motor bude ve voze uložený mezi předními sedačkami, konstrukce korby je nesklopná a otevřená až do kabiny, to se zdá být ideální pro přepravu dřeva, žebříků, nebo nesčetného množství vojenských nástrojů.
Jsme zvědaví, který z motorů Polaris zvolí k napájení tohoto UTV. To se dozvíme záhy - koncem července má být představena modelová řada pro rok 2015. Nasnadě je, že se určitě nebude jednat o úplně nový motor, výroba by byla přece jen příliš drahá, takže to vypadá že Polaris sáhne do svých motorových řad, a zda li to bude benzínová či naftová varianta, to se nechme překvapit.

Kapitoly článku

  1. Novinka
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 2x

Další články sekce Polaris

RJ Anderson boří limity

08.11.2015, Představujeme
Těžce očekávané off-road Video s označením "XP1K3" bylo do světa vypuštěno přes UTVUnderground.com. Jedná se o třetí díl...

Ogio kufr na RZR

22.09.2015, Představujeme
Nechte výmluvy za sebou, vlastníte RZR a nevíte si rady s přepravou drobnějšího nákladu na malé korbičce? Ogio ve spolup...

Přídavná nádrž na Scramblera

08.07.2014, Představujeme
Závodní série SCORE Baja 1000 s sebou přinášejí zvýšené nároky na jezdce, techniku, ale také na mechaniky. V dílnách Dir...


Nenechte si ujít





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.82s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce