QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo

Quadpoint

Text: Ollie Roučková | Foto: Ollie Roučková | Zdroj: Quadpoint | Datum: 13.06.2012 | Zobrazeno: 6752×

Quadpoint Ve čtvrtek 7.6. byl slavnostně otevřen MUDBOAR SERVIS a QUADPOINT prodejna včetně prodeje čtyřkolek značky Journeyman na adrese: Praha 9, Újezd nad Lesy, Starokolínská 307.


Kapitoly článku

  1. Quadpoint
  2. Kompletní fotogalerie

Jedná se o společnost tytyty s.r.o. která je oficiálním prodejcem a servisem značek JOURNEYMAN, SMC a DINLI , jejíž součástí jsou obchodní značky: Quadpoint – prodej 4kolek Journeyman, náhradních dílů a doplňků MUDBOAR – servis všech 4kolek, výroba ochranných rámů a doplňků.



V obchodě nečekejte klasické e-shopové zboží jak jste zvyklí, ale najdete zde zboží, které dle zkušeností, můžete potřebovat a využívat, včetně základních náhradních dílů na všechny nejpoužívanější čtyřkolky. Pakliže nemáte jak odvézt 4kolku Quadpoint nabízí odvoz i následný dovoz vaší 4kolky za 4 Kč/km.

Servis je opravdový servis a ne výměňovna náhradních dílů:

  • předsezónní kontroly (oleje, ventily, brzdová soustava, elektroinstalace, promazání hybných částí, kontrola stavu baterie)
  • veškeré mechanické práce i práce na zakázku
  • seřízení motorů, seřízení karburátorů a ventilů
  • generálky motorů (výbrusy, vyvážení klik, ložiska převodovek)
  • přestavby čtyřkolek - především užitkových
  • příprava čtyřkolek na STK, zajištění STK
  • lakování a svařování plastů na zakázku
  • montáž doplňků, příslušenství, rámů, alarmů, navijáků,…
  • výroba rámů a různých doplňků

Servis:

  • MUDBOAR servis - Koncak
  • N O N - S T O P tel: 6 0 5 2 4 6 0 6 9 - S E R V I S

Nákupem čtyřkolky u Quadpointu získáte plno výhod:


1. garanční prohlídku zdarma, 2. a 3. g. prohlídku za 50% , odvoz vaší čtyřkolky na garanční prohlídku (servis na záruku) a zpět zdarma do 80km, 4 Kč/km nad 80km, při dopravě vaší čtyřkolky na servis (né v záruce) 4Kč/km, jako náš zákazník získáte slevu na hodinovou práci v servisu 250,- Kč/h bez DPH (normální cena 300,- Kč/h), sleva na náhradní díly.


V prodejně mimo precizně zařízené dílny na vás čekají náhradní díly, oblečení, helmy, rukavice, navijáky, sněžné pásy, kšiltovky, bundy, kufry na 4kolky a super pokec s prodejcii u šálku kávy. Kluci se aktivně účastní vyjížděk, akcí i závodů Offroadmaratonů, ve kterých se jim letos nevede vůbec špatně. Hned v prvním startu na 24 hodinovce v Dobřanech si vyjely pro zlato.


Prodejna je viditelná hned z hlavní silnice, její charakteristické pojetí vás zaujme na první pohled, že by někdo prodejnu přejel je nemyslitelné. Žlutě vymalovaný vchod se 4kolkou na střeše a stolem s lavicemi na verandě tu na vás čekají. Ale pozor pro dámy na podpatkách tu neni místo, prodejna je zařízena pro offroad nadšence, kteří se bláta ani kamení nebojí., čemuž nahrává kamenitý povrch v komplexu prodejny. Parking je možný přímo před obchodem.

Kapitoly článku

  1. Quadpoint
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 9x

Další články

Elektrická koloběžka ke čtyřkolce zdarma

14.10.2022, Články
Zakupte v období 3.10.-31.10. 2022* jeden z modelů čtyřkolky Segway Snarler AT6 a získejte značkovou elektrickou koloběž...

Ke každé čtyřkolce Segway Snarler AT6 vozík zdarma

19.07.2022, Články
Chystáte se koupit čtyřkolku populární značky Segway? Nyní dostanete ke každé čtyřkolce Snarler AT6 vozík Shark Garden v...

5 let záruka na všechny stroje CFmoto

11.03.2021, Články
I vy jste se v tomto roce stali, nebo se stanete, součástí rodiny majitelů čtyřkolek a motocyklů CFMOTO? Máme pro vás vy...



Nenechte si ujít





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.36s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce