QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Quad 6/2014

Zdroj: Quad magazín | Datum: 03.01.2015 | Zobrazeno: 2541×

Quad 6/2014 Když si ale otevřete už trochu zažloutlé Quady o nějaký ten ročník zpátky, řádilo se na sněhu dost a dost. Celý rok jsme teď poslouchali zaručené předpovědi odborníků i pamětníků, že letos, jó letos, to se budete holenkové divit, to bude zima jako řemen už od listopadu, když loni nic… No tak snad to nakonec klapne a nebudeme muset za tou bílou hmotou až do Karpat.


Access Max 650i: Taiwan NEWS

Po letech spánku se značka Access pořádně vložila do ATV hry. Před dvěma lety vypustila velmi dobrou sedmistovku, pak její dlouhou verzi a aktuálně přichází na náš trh další novinka s nálepkou Made in Taiwan. Když se zamyslíte nad tím, jak co nejrychleji a za co nejpřijatelnější náklady diverzifikovat modelovou řadu, nepřijdete na nic originálnějšího. Vedení Accessu si dobře uvědomuje potenciál konstrukce své největší mašiny (Max 750) a rozhodlo se ho využít beze zbytku.

CF Moto Gladiator X550: Gladiator generace X

CF Moto sází na citelně vyšší řídítka než na dřívějších modelech včetně X8, o kousek nižší je pak výška sedla a výsledek to má jediný – pozice na mašině je ještě uvolněnější, a když na to přijde a chcete jet ve stupačkách, nemusíte se k řídítkům nijak krčit. V případě, že si připlatíte za posilovač, dostáváte do rukou velice ovladatelnou čtyřkolku, srovnatelnou s tím nejlepším, co je na trhu. Na Can-Amy nebo Polarisy bude CF Moto ztrácet ve výkonu, ale komfortem se jim vyrovná.

Polaris XP1 K2: druhé dějství

Video s Polarisem RZR létajícím lesem jako o život jste už asi viděli. Jde o volné pokračování projektu XP1 K1, takže to je XP1 K2. V hlavní roli je opět Polaris a fenomenální jezdec RJ Anderson. Napadlo vás někdy, jak takový film vlastně vznikne? Takhle to viděl v přímém přenosu americký novinář Robb Pritchard.

Q-Tec engineering: Nechte se rozmazlovat…

Proč pořád dokola honit koně a kila na sportce, řešit variátor na Renegadu a proč být pořád obalený bahnem? Vždyť na čtyřech kolech s řídítky v rukou se dá jezdit i v kravatě do práce. Nebo nazout koně, natáhnout křiváka a kožený zvony, narazit na hlavu žaluda a vyjet si na sraz. Tedy na sraz HD.

Bazar Yamaha YFM 660/700 Raptor: Buchar od tří ladiček

Yamaha stvořila celou řadu legendárních čtyřkolek, které se buď dodnes vyrábí, nebo je dodnes hojně potkáte v terénu. Raptor je ten první příklad. Nikdy neměl být klasickou krosovou sportkou, ale cross-country má vyloženě v genech. Vedle dvoutaktní Banshee 350 to chtělo mít v nabídce i něco méně divokého a víc využitelného pro běžné projížďky, cross-country apod.

Michal Vágner: Dvojitý šampion No. 114

Ať už to byly Offroad Maratony a třída Mistr 4x4, nebo ATV Trial Cup, na konci  sezony měly tyhle dva seriály společného jmenovatele – Michala Vágnera. Pětačtyřicetiletý závodník z České Třebové sebral soupeřům v obou seriálech šance shodně v posledních závodech v nervy drásajícím finále.


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 1x

Další články časopisu QUAD magazín

Dvě pětiletky QUADU!

30.09.2015, Aktuálně v tisku
Nechce se tomu věřit, ovšem je to pravda. Quad tímhle číslem slaví desetileté výročí! Dvě pětiletky, dekádu, desítku, ať...

Quad 04/2015

10.08.2015, Aktuálně v tisku
Horké léto přineslo horké novinky pro sezonu 2016. Polaris nás všechny znovu ujistil, že nejsilnější UTV prostě dělá on,...

Quad 03/2015

15.06.2015, Aktuálně v tisku
Těsně před nástupem léta tu je další Quad, aby vám přinesl to nejaktuálnější ze čtyřkolek, co se odehrává v české kotlin...


Novinky





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.31s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce