QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


HEAD DOWN WHEELIE

Text: Ollie Roučková | Foto: Richard Mošna | Datum: 12.11.2015 | Zobrazeno: 1539×

HEAD DOWN WHEELIE Jak to začalo? No seděl jsem ve čtvrtek 29.10.2015 u počítače a koukám na video, jak někdo jede po hlavě na sedačce a zatáčí. Říkám si, že by to šlo taky, kdybych se otočil, tak bych mohl zatáčet také. V tu ránu se mi zablejsklo před obličejem, co kdyby……..



Co kdybych se postavil na hlavu a při tom jel po zadních? Musel jsem to doma nadhodit. Táta mi řekl, že se zabiju a že to nepůjde. Mamka „Ty se chceš zmrzačit? “ Pátek 30.10.2015 - práááásk píšu Křovímu (Václav Křovina- fotograf, kameraman, kamarád) : Křoví, dělej vole jdeme něco nafotit!!! Během hodiny jsem byl na plácku s přítelkyní, během chvilky oblečen a po vypití Rockstar Energy Drinku připraven na zkoušku! Jen křoví furt nikde!  Po půl hodině.. Křoví přijel. Ptal se mě, co tě to zas napadlo? Tak jsem mu to vylíčil. Jako vždycky, jeho odpověď „ To nejde! Ty jsi blázen! “. Oblíknul jsem helmu LS2 MX 456 Light Compass a dofouknul si vnitřek na fest! Křoví zas nechápal… Říkám mu „ Jseš ready? Já jo!“ Přítelkyně dostala na starost videjko. Dal jsem jí akční kamerku Lamax X7 Mira a parádní seflie tyč.

Jdeme na to!

……………. 1. Pokus brrrm jejda chcíp!
……………. 2. Pokus brrrrmm heeeej já byl na zadních.

Když jsem se kouknul na fotku, tak jsem myslel, že mi omejou, přední kola ve vzduchu k nepoznání. A se mnou už cloumal adrenalin na maximum. No nic jdeme dál!

……………. 3. Pokus brrrm zadnííí, zpět čtyři a hop před kolku setrvačností. MASAKR SE ZORIENTOVAT! Teď chvilku přestávka.

............... 4. Pokus brrrrmmmm brrrrrm brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrm ….. Yeeeeeeeeeeeees, máš to?!!!
Křoví: „ Ty krááávo, to je hovado!“

4. a 5. Pokus byly úspěšný, zjistil jsem co a jak, protože v téhle pozici je neskutečná dezorientace.
Pro tento rok jsem spokojený se vším co se mi povedlo vytvořit. Teď už nás čeká příprava na příští sezonu 2016! Už přijímám předobjednávky na příští sezonu, tak neváhejte!
Máš na helmě kameru, nyní je okolo toho velký humbuk, co ty, překáží ti kamera na helmě?
"Ano mám na hlavě, hrudi, řídítkách, nášlapech, zádech no prostě kdekoliv potřebuji mám kamerku od sponzorů Lamax Electronics. Já jelikož lezu po kolce všude při vystoupení, tak nemám čas kamerku přendávat a podobně. Ale mám jedno místo. Na hrudi. Tam mi nevadí snad při ničem. A díky displeji, který kamerka nabízí již v sérii nemusím čekat na doma, abych se mrknul jak je co natočené, rovněž díky druhé baterii je výdrž ideální!"


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Další články

Čtyřkolky na veletrhu Motosalon 2024

03.03.2024, Novinky
První březnový víkend již tradičně patří zahajovací motocyklové výstavě, letos brněnskému Motosalonu. Oproti minulým let...

Americké stroje Polaris nově v Poděbradech

08.02.2024, Novinky
Závodní bugyna RZR Pro R Factory amerického výrobce Polaris vítězně prolétla Saúdsko-arabskou pouští a fanoušci týmu Séb...

Čtyřkolky CFMOTO nyní ještě dostupnější.

31.01.2024, Novinky
Atraktivní prodejní akce na začátku roku jsou pro značku CFMOTO, resp. jejího dovozce, společnost Journeyman CZ, již sam...




English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.17s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce