QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


BOSS Rebel Powersports Sound System

Text: Ollie Roučková | Zdroj: ATV.com | Datum: 05.11.2015 | Zobrazeno: 1629×

BOSS Rebel Powersports Sound System Extrémní instalace, tuny laminátu a kilowatty výkonu. Přinášíme mini reportáž od ATV.com, která proběhla v rámci testu v západní Virginii na Národním Festivalu TrailFest. Autorádio dnes naleznete skoro v každém autě, bez nich si už neumíme popojíždění v koloně či bloudění v neznámém městě ani představit. Výjimečné přestávají být i sestavy v UTVčkách, které mohou zabavit cestující i v bahnitých korytech.



Je dobře, že jsou mezi námi nadšenci kterým v autě nestačí běžné autorádio, obyčejný zesilovač a patřičný počet reprosestav. Do stísněného prostoru vozidla jsou schopní vměstnat hodně pěkné soustavy. Novináři z internetového portálu nainstalovali do Kawasaki Tyrex4 Sound systém Bosse Rebel Powersports. K celé instalaci dle kluků byly zapotřebí pouze: kleště, nastavitelný klíč, šroubováky, aku šroubovák, elektrické pásky, a hrst zdrhovaček. Celá instalace reprosoustavy trvala 2 hodiny.
Zesilovač BOSS Rebel BR800 byl klíčovou součástí zvukového systému. Jak název napovídá, tento zesilovač může produkovat až 800 wattů. Důležitější však je, že je odolný proti povětrnostním vlivům. V balení je pár reproduktorů 550-W MRWT69, která jsou poměrně veliké.
Celý kit je kompatibilní prostřednictvím Bluetoothem, což přináší širokou hudební paletu z tabletu, telefonu či MP3.

Po jízdě:

S přilbami a běžícím motorem hudba nezněla tak hlasitě, jak jsme očekávali. Mluvili jsme s dalšími jezdci na TrailFest, kteří měli zvukové systémy od jiných výrobců, a ve srovnání s ostatními jsme s ohledem na hlasitost byli na podobném zvukovém projevu. S naším systémem jsme jeli dva dny přes silný déšť a spoustu bláta. Oba reproduktory a zesilovač byly pokryty bahnem, ale vše zůstalo v bezvadném stavu a  nánosy bahna nezastavily reproduktory v přehrávání hudby! Zvukový systém BOSS Rebel Powersports představuje zábavný doplněk k UTV a navíc je vše zcela uzavřené před nepřízní počasí. Takže za nás ANO.

Něco ke společnosti:

Společnost byla založena v roce 1987, BOSS Audio se specializuje ve vysoké kvalitě pro výrobky na silnice, vodu a Off Road. BOSS Audio má jednu z největších produktových řad s téměř 500 výrobky a prodává se ve více než 130 zemích. BOSS Audio bude i nadále lídrem a inovátorem, který nabízí nejlepší produkty za nejlepší hodnotu pro kompletní audio a video potřeby bez ohledu na typ vozidla.


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 1x

Další články

Čtyřkolky na veletrhu Motosalon 2024

03.03.2024, Novinky
První březnový víkend již tradičně patří zahajovací motocyklové výstavě, letos brněnskému Motosalonu. Oproti minulým let...

Americké stroje Polaris nově v Poděbradech

08.02.2024, Novinky
Závodní bugyna RZR Pro R Factory amerického výrobce Polaris vítězně prolétla Saúdsko-arabskou pouští a fanoušci týmu Séb...

Čtyřkolky CFMOTO nyní ještě dostupnější.

31.01.2024, Novinky
Atraktivní prodejní akce na začátku roku jsou pro značku CFMOTO, resp. jejího dovozce, společnost Journeyman CZ, již sam...


Nenechte si ujít





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.51s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce