QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Team Naburiánce a závod AR tentokrát v Malešově

Text: Ollie Roučková | Foto: Kantol | Zdroj: Radek Šorban | Datum: 20.09.2012 | Zobrazeno: 2221×

Team Naburiánce a závod AR tentokrát v Malešově Krásné sobotní ráno, kdy jsem dorazil na závod Amatér Republiky v Malešově, mě potěšila bravurně připravená trať. Pořadatelé byli obklopeni závodníky, a to slibovalo jediné: neskutečné boje o umístění v tomto seriálu.


Na další závod AR v Malešově jsem se moc těšil stejně jako i jeden z našich nových jezdců - malý pětiletý Filip Korbel #5 v kategorii dětiček, bojovník tělem i duší. Bojovnost a bravurní jízda byla oceněna 3. místem, a cenu předal prezident závodů AR přezdívaný Kovboj.
Další bojovník kategorie B1 Limit Honza Balšánek #18 předvedl že je bojovník tělem i duší. Jeho bravurní jízda, kdy se po startu dostal na 1. místo, měla hodně dramatický průběh. Po ujetí necelého kola zradila pneumatika, což jsme s jeho tátou moc lehce nepobrali, ale co se stalo nemá obdoby: měkká pneumatika po zátahu stroje opět přiskočila k ráfku a jelo se dál což se opakovalo nesčetněkrát, a Honza svou pozici obhájil až do konce závodu. Já a jeho táta jsme byli zralí na infarkt.
Také kategorie PX pitbike nám přinesla skvělou podívanou. Jan Voslár #3 svou bravurní jízdou předváděl co se se strojem na malých kolech dá dělat a dojel na pěkném 2. místě. V prvním závodu sebou trochu buchnul, takže neměl čím brzdit, ale zřejmě to ani neměl v úmyslu. Skvělá jizda - děkujeme. Krásnou podívanou na velkých strojích v kategorii B2 čtyřkolky přinesla spousta soubojů. Mezi nimi náš jezdec Tomáš Cívka #5 jel překrásnou stíhací jizdu, i když startoval z druhé řady nic mu nebránilo se probojovat na krásné 1. místo.
Kategorie AC Motocros open Lukáš Kroužecký #21 předvedl krásnou stíhací jizdu a dojel na 2. místě. I když to neměl jednoduché, bojoval do posledních sil. Chtěl bych poděkovat všem, hlavně pořadatelům AR za pěkné závody hladký průběh a pevné nervy, a zároveň našim jezdcům za skvělé výkony.


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 2x

Články šampionátu Amatérské závody čtyřkolek

Fotogalerie - Last Adventure

21.04.2017, Závody
Svou premiéru si Last Adventure odbila v Milovicích u Prahy, Procamping racing teame přináší fotogalerii z dění této cro...

Pískovna Dražetice hostila HandyCup

19.04.2016, Závody
Již tradičně se v jarních měsících objevuje seriál závodů pro vozíčkáře na čtyřkolkách na trati Pískovna Dražetice. Let...

Batti MX Cup první závod

08.04.2016, Závody
Sic je už Duben,ale vraťme se ke dni kdy odtartoval seriál Batti MX Cup prvním závodem ve Světci. I přes rychle se měníc...


Nepřehlédněte

Novinky





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.52s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce