QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo

Otevření Yamahy v Písku

Text: Matěj Oliva | Foto: Matěj Oliva | Datum: 04.09.2008 | Zobrazeno: 6139×

Otevření Yamahy v Písku V Jihočeském Písku bylo otevřeno nové moto a quad centrum Yamaha s tratí pro čtyřkolky. Na slavnostním otevření jsme nemohli chybět.


Motocentrum Kabourek je jedním z prvních dealerů Yamahy v ČR. Myšlenka stavby nového motocentra se zrodila již před několika lety, letos se ji podařilo dotáhnout ke zdárnému konci. A podařilo se to opravdu ve velkém stylu, prodejna jako jediná v ČR splňuje veškeré požadavky společnosti Yamaha Europe na přiznání statutu „vzorová prodejna Yamaha“.
V motshopu samozřejmě nenajdete jen motorky, ale i kompletní modelovou řadu čtyřkolek se skříženými ladičkami na nádrži. Dále pak veškeré doplňky a výbavu, motocyklové oblečení i oděvy Yamaha pro volný čas a helmy značky SHARK.
Za motocentrem se buduje poměrně velká trať pro quady, na které se budete moci svézt na předváděčkách, nebo i na své vlastní čtyřkolce. Několikrát do roka se tu navíc budou konat akce a nějaký ten závod pro čtyřkolkáře.
Samotné otevření bylo velkou show, ve které se davu motorkářů, kteří se přijeli podívat, představil Pepa Sršeň a Mára Matoušek. Co všechno se dá dělat na čtyřkolce pak předvedl Míra Lisý, kteří na parkovišti před novou prodejnou pořádně provětrali motorky i quady. K tomu všemu nechyběla spousta dobrého jídla a pití, počasí přálo, takže start nového showroomu se jednoznačně povedl a za nás nezbývá, než Yamaze Kabourek popřát úspěšné pokračování dobře rozjeté motocyklové firmy.

Více informací najdete na www.motoshop-kabourek.cz

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Další články

Elektrická koloběžka ke čtyřkolce zdarma

14.10.2022, Články
Zakupte v období 3.10.-31.10. 2022* jeden z modelů čtyřkolky Segway Snarler AT6 a získejte značkovou elektrickou koloběž...

Ke každé čtyřkolce Segway Snarler AT6 vozík zdarma

19.07.2022, Články
Chystáte se koupit čtyřkolku populární značky Segway? Nyní dostanete ke každé čtyřkolce Snarler AT6 vozík Shark Garden v...

5 let záruka na všechny stroje CFmoto

11.03.2021, Články
I vy jste se v tomto roce stali, nebo se stanete, součástí rodiny majitelů čtyřkolek a motocyklů CFMOTO? Máme pro vás vy...





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.23s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce