QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Drtivá převaha Studeného pokračovala i v Kramolíně

Text: Ollie Roučková | Foto: Ollie Roučková | Datum: 09.09.2014 | Zobrazeno: 4518×

Drtivá převaha Studeného pokračovala i v Kramolíně Zajeté časy v měřeném tréninku napověděly předpokládaný vývoj odpoledních jízd. Poláčkovi se podařilo otřást časomírou, když v posledním kole přeskočil o pár setin dosavadního držitele nejrychlejšího kola – Lukáše Studeného. Ale i nadále drtivá převaha Studeného pokračovala v Kramolíně.


Kapitoly článku

  1. Závody
  2. Video
  3. Kompletní fotogalerie

Zajeté časy v měřeném tréninku napověděly předpokládaný vývoj odpoledních jízd. Poláčkovi se podařilo otřást časomírou, když v posledním kole přeskočil o pár setin dosavadního držitele nejrychlejšího kola – Lukáše Studeného. Ale i nadále drtivá převaha Studeného pokračovala v Kramolíně, jediný kdo byl schopný akceptovat Lukášovo tempo byl Zdeněk, na kterého si smůla znovu sedla a ačkoli Zdenálova KTM byla osazena novými čepy, tak to drtivé tempo jeden nevydržel, a Zdeněk musel odstoupit cca po polovině druhé jízdy. To je velká škoda, protože Zdeněk s Lukášem jeli opravdu vyrovnaný závod, tam kde Lukáš ztrácel tam Zdeněk přidával. Na skoky nalítávali bok po boku, v zatáčkách byl rychlejší Lukáš, rovinky více seděly Zdeňkovi, tohle všechno v jedné jízdě přineslo na šest výměn pozic prvního a druhého místa.
Díky odstavení Zdeňkovo KTM si druhou a třetí pozici rozebrali Jiří Kašpar a moravské želízko Marián Klíč. Marián do závodů nastupoval s tím, že se jen sveze a uvidí co nedávno operované rameno vydrží. Kramolín opět nezúročil Petr Hrubant, detailní znalosti trati šli vniveč díky závadě na elektrice. Ač kluci rozkládali Yamahu během dlouhých přestávek, tak ne a ne zjistit čím to je, že Yamaha nejede jak má. Konec druhé jízdy, předposlední zatáčka a jeden pád, to všechno padlo k Jakubovi Kosteleckému.
  • Výsledky MMČR:
1. Lukáš Studený
2. Jiří Kašpar
3. Klíč Marián

Veteráni:

Kdo čekal nějaké překvapení, musel být zklamán. Rejholec znovu potvrdil svou dominanci a chuť po prvním místu zúročil. Druhý dojel Jaroslav Faktor, který se neohlížel na třetího Luboše Koníčka. Jiří Vlček nastoupil do Kramolína pěkně po dovolené a hned si domu odvezl 4. příčku.
  • Výsledky Veterán:
1. Jan Rejholec
2. Jaroslav Faktor
3. Luboš Koníček

Junioři a Ženy:

Juniorských jedniček se sjíždí čím dál méně. V Kramolíně se na start postavili pouze dva jezdci: Adam Veselý, Jan Brhel. Oba dva jezdci se potýkali s nástrahami tratě, která byla po Sajdách dost rozbiá, i tak předváděli fantastické výkony a bylo vidět, že jedou hlavou, nakonec se v cíli postavili takto: Adam Veselý před Janem Brhelem.
Juniorských dvojek se v Kramolíně sjelo šest, prvenství nakonec uzmul Adam Crman. O stříbro se popral Kacper Mieskowski s Matějem Jendřišákem. Nakonec i po pokažených startech cílem jako druhý prosvištěl Kacper. Dosavadní královnu dámského Quadcrossu Sabinu Klíčovou, pěkně potrápila Zuzana Šcibior, která se letos vůbec poprvé ukázala na MMČR Side a Quad. A hned z prvního startu veze domu do Polska druhé místo.
  • Výsledky Junior I.:
1. Adam Veselý
2. Jan Brhel
  • Výsledky Junior II.:
1. Adam Crman
2. Kacper Mieszkovski
3. Matěj Jendřišák
  • Výsledky Ženy:
1. Sabina Klíčová
2. Zuzana Šcibior
3. Ollie Roučková



Pokračování článku: Video

Kapitoly článku

  1. Závody
  2. Video
  3. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 1x

Články šampionátu MČR Quadcross

Až budu starší pojedu Mistrovství Evropy

22.12.2016, Závody
Nadpis vypovídá sám o sobě o ambicích devítiletého Jakuba Hejnýho. Má za sebou velmi pěknou závodní sezonu a už nyní ví ...

Závod od závodu zrychluju

01.12.2016, Závody
Michal Seňko je letošním nováčkem MMČR Side a Quad, ve svých 15 letech odpálil od hrazení s velkým respektem, ale v posl...

Novopečený Mistr

07.11.2016, Závody
Konec roku je již tradičně spojen s vyhlášením těch nejlepších jezdců a jezdkyň motocyklových soutěží. V kategorii Quad ...


Nepřehlédněte

Novinky a reportáže





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:1.13s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce