QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


SilverX5 otevřeně o milence

Autor: SilverX5 | Foto: autor | Datum: 30.01.2013 | Zobrazeno: 6546×

SilverX5 otevřeně o milence Čtyřkolka = 100% milenka, aneb za hýčkání, ladění a mazlení se s Vám odvděčí… přiznávám, je to důvod k žárlivosti partnerek…… jak začít ? Čtyřkolky jsou mojí srdeční záležitostí. Blbost, klišé jako prase. Pokukoval jsem po nich již delší dobu, než jsem si koupil svoji první a zatím poslední. Začalo to kamarádem Tlusťochem, který jednoho dne dotáhl KQčko.


Kapitoly článku

  1. SilverX5 otevřeně o milence
  2. Kompletní fotogalerie

Jeté, leč pěkné, nikdy jsem nebyl ten typ, co řekne„hele puč mi to vole já se projedu“ na to jsem dost při zemi, abych si dokázal představit co bych s tím mohl udělat, když jsem na tom nikdy neseděl, pár aut už jsem zprznil. Jakožto mladý jinoch jsem najezdil mega kilometrů na Stadionu S11 a Péráku 250 r.v 1948 po dědovi, kterého jsem prodal a dnes bych si rval vlasy. Do motorky se mi tedy znovu nechtělo…. mám z nich veliký respekt, né že bych se bál jezdit, ale šance, že udělá někdo jiný chybu a já odletím do nebe je veliká. Ale zpět k milence 4x4. Po nějakém čase se podařilo něco našetřit a i přes zdánlivou potřebu, například nové koupelny, či kuchyňské linky jsem, nadhodil, že je nezbytně nutné mít k domu univerzální pracovní stroj, který zvládne vlastně všechno za mě a rychleji, nebudu předstírat, že mi to žena ani maminka nesežraly. Tak tedy co dál. Měsíc zahrabanej v internetu, všude mouder, že by se jeden zbláznil, kamarádi mezi kolkaři zatím žádní…. jen pár známých a každej chytrej jak rádio. Papír, tužka a napsat co od toho chci, kolik do toho chci nacpat a co s tím budu dělat, což bylo jasné, práce na zahradě. Takže dospěl jsem k rozhodnutí, že pod 500 ccm NE, sportka NE a 150 tisíc strop. Mezi tím vyběhla kamarádovi na KQčku ojnice blokem po zacházení předchozího majitele, takže jetou NE. Sice ji opravil a nabídl mi jí, ale já byl neoblomný. No kam jinam jsem se mohl dostat než k X5ce … a tak ji v roce 2009 koupil a jezdím. Po upozornění, že jí musím zajíždět jsem jí hned první den malinko potrápil 4x4 s uzávěrkou u mě na zahradě, kopečky tam mám úžasný.
KQ koupil kamarád Keeper, dnes již mé 4kolkové skoro dvojče a Tlusťoch si přitáhl nový dlouhý Kamna. Ošahali mašiny, sem tam něco přitopili, zahrabali do bahna, nějaký vypadlý poloosy, a jiné drobnosti, a vydali se na náš první sraz v Úštěku, pak něco Velikonocích a Vánocích, což už jsme zatratili, neboť kolka patří do terénu a ne na asfalt, natož pak do Práglu. Jak měl člověk mašinku čerstvě, byl na ní každou chvíli. To se ovšem momentálně moc nedaří, času je poskrovnu a tak poslední dobou opravdu vybírám akce, na které se těším a vím že tam bude sranda, něco bahna, či sněhu a hlavně spřízněných lidiček, se kterejma si mám co říci. Nemohu opomenout Rumunsko, které jsem absolvoval vloni poprvé a doufám, že ne naposled, neboť to byla dovolená, na kterou se nezapomíná. Je fakt, že na přelom dubna a května bylo luxusní počasí. Jinak absolvovat to v nepromoku si neumím představit. Ale zase na druhou stranu asi bychom domu nejeli.
Bahno je alespoň pro mě taková zvláštní věc…. snažím se mu vyhýbat a když zjistím, že už to nejde a projedu ho,otočí se mi to a musím do každé kaluže, to nemluvím když je více lidí stejného ražení… je to taková davová psychoza, nevím jak jinak to nazvat. Je pravda, že díky čtyřkolce jsme se dostali u nás, kde je CHKO na místa, kde jsem nikdy nebyl a slyšel o nich jen od zarytých cyklistů, sice bychom neměli, ale v rozumném počtu, což je maximálně 4 a i to je už dost, se dá projet skoro všude.
To je další z věcí, proč zde neděláme žádné akce a srazy, brzy bychom asi skončili. Ideální a nejbezpečnější jsou dva s interkomem, to je záruka rychlé dohody na zmizení. Je pravdou, že nás tu znají jak hajní tak strážci a ví, že tu neděláme zbytečně bordel, což se nedá říci o návštěvách, které sem čas od času zavítají s heslem „po nás potopa“ to pak blbě vysvětlujeme, ale tak v každé komunitě se najde hlupák…

Kapitoly článku

  1. SilverX5 otevřeně o milence
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.08 Známkováno: 13x

Katalog čtyřkolek - kompletní informace o modelu

Journeyman Gladiator X5»
Journeyman Gladiator X5-A»

Další články sekce Journeyman

Víkend za volantem Z6

26.06.2013, Zkušenosti s quady
Nadšení střídala netrpělivost. Celý týden čekání na to až budeme moci okusit to, o čem se v poslední době tolik mluví. N...


Novinky a reportáže





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.68s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce