QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Pump-X: údržbář na křeče

Text: Ollie Roučková | Foto: Ollie Roučková | Datum: 22.08.2012 | Zobrazeno: 4763×

Pump-X: údržbář na křeče Trénink v posilovně vás sám o sobě nepřipraví na bezproblémovou jízdu na MX či endurové trati. Dobře zvolená výživa zvyšuje energii a předchází zranění, ale přestože jíte správně, ruce stále tvrdnou kvůli stálému sevření, vibrování a mačkání spojky? Pump-X se s ohledem na čtyřkolkáře i krosaře zaměřil na určité svalové křeče především v předloktí.


Údržbář Pump-X:

O Pump-X jsem se dozvěděla na začátku letošní sezony. Skepticky jsem okolo plné pixly chodila, převalovala jí v dlani a bála se, co to se mnou udělá. Jestli mi naroste třetí oko, nebo jestli zezelenám, ale chuť otestování něčeho nového, co se jezdí i v zahraničí mně odhodlala k prvnímu kroku. Tedy až k druhému, první byl samozřejmě hlad po informacích, nutkání přečtení si všeho s tímto výrobkem spojeným a také informovanost toho jakou chemii do sebe budu rvát. K nejdůležitějších vlastnostem Pump-X je připisována podpora režimu regenerace po i při závodech nebo tréninku. Pump-X dodá svalům vitamíny a proteiny, které se snaží zabránit tvrdnutí svalů, rozšiřuje cévy, zvyšuje průtok krve a tím vaše ruce i nohy udrží v kompletní koncentraci aniž by vás tuhnutí svalů dostalo na hranici nesnesitelnosti. Pump-X je přírodní podpora pro sportovce, neobsahuje kofein, efedrin, anabolické steroidy, nebo látky podporující ředění krve. Přírodní doplněk poskytuje sportovci veškeré potřebné látky k maximálnímu výkonu bez jakékoliv zakázané látky… No to už zní docela dobře, jenže jak to tak bývá na etiketu se napíše cokoli, ale realita je pak jiná….
U nás Quaderů jakmile se zapojí fyzická zátěž máme zatěžovány hlavní svaly, tyto svaly jsou namáhány intenzivně až do maxima. Znáte takový ten pocit, křečovitě svírajících řídítek a do 20 minut máte ruce jako kámen, i já si tímto peklem prošla několikrát. Ta bezmoc a beznaděj byla svízelná, vyklepávání rukou mě připravilo mnohokrát o cenné vteřinky. Při nasazení Pump-X jsem zprvu nepociťovala nic, poté sem si říkala, proč to do sebe cpu, když to nemá účinnek, ale to už mi pomalu docházelo, že vlastně křeče, které jsem mívala jsou pryč a já se tak mohu soustředit na závody. Oranžovo červené tobolky do sebe házím před každým intenzivnějším závodem, zatím jsme nezezelenala, ani třetí oko mi nevyrostlo, takže to má asi něco do sebe. Se zvětšeným krevním tokem do svalů mi ruce opravdu netvrdnou, ale nečekejte, že si vezmete dvě, tři čtyři bobulky a vaše jízda bude bez bolesti. Je to stále jen podpůrný produkt, který účinkuje do jisté míry. Pump-X, pomáhá přinést dodatečný kyslík a krevní tok do svalů, napomáhá zlepšování výdrže, síly a zkrácení doby regenerace.

Bodově:

  • Pump-X obsahuje 60 kapslí: což není až tak moc, na to jak je Pump-X ohodnocen finančně ( Cena: 990,- Kč / ks ). I když se snažím šetřit, na celou sezónu mi jedna pixla opravdu nevystačí. A to se s Pump-X snažím šetřit.
  • Doporučené dávkování: 3 kapsle 30-45 minut před závodem a 3 kapsle po závodech pro lepší regeneraci. Nepřesahujte 9 kapslí denně!
  • Určitě by tyto tobolky neměly jíst děti.
  • Vedlejší účinky jsem žádné nezaznamenala.
  • Tobolky se snadno polykají, ale doporučuji je zapít velkou dávkou tekutin.
  • Určitě se na Pump-X nespoléhejte tak, že namísto cvičení do sebe nacpete chemii. Všechno jde ruku v ruce
  • Pump-X je vhodný i na jiné sportovní aktivity.
  • Zakoupit Pump-X lze zde.

Moudro sem, moudro tam:

Alan Milway: Dirt Bike Rider, www.mxfitness.co.uk:
"Vlastnosti Pump-X zvyšují produkci kyslíku do svalů, které se lépe prokrvují a okysličují, a tím pomahají zvyšovat sílu a schopnost jet déle, agresivněji a rychleji."

Brian Edwards:
"Klíč ke každému sportu je řádný trénink, výživa, a doplňky. Nedostatek jakéhokoliv z těchto atributů Vás připraví o možnost být číslo jedna. Profesionální atleti používají doplňky po desetiletí a teď má motokros stejnou výhodu."

Dr.Gayle Eversole, institut podpory zdraví:
"Pump - X™ je speciální přípravek výslovně vytvořený pro poskytnutí energie v buněčné úrovni, která zvyšuje okysličení, které může pomoci předejít napětí a tvrdnutí svalů v předloktí."


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 1x

Nejnovější články o Čtyřkolkách

Goes G400S

14.09.2016, Redakční testy
Vyzkoušeli jsme Goes 400S v poměrně pozoruhodném provedení. Tato sportka je standartně dodávána ve sportovní výbavě; od...

Goes G300S

16.08.2016, Redakční testy
Značka Goes přidala do nabídky dvě sportovně koncipované čtyřkolky pro opravdový sportovní zážitek. Čtyřkolka Goes 400S ...

Yamaha Raptor 700

03.12.2015, Redakční testy
Po celá léta byl nejprodávanější model od Yamahy Raptor 700 poháněn silným a spolehlivým kapalinou chlazeným motorem o o...




English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.55s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce