QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Plnou parou vpřed: nové UXV 700i 4x4 Turf míří do ČR!

Text: Ollie Roučková | Zdroj: TZ | Datum: 10.09.2014 | Zobrazeno: 3443×

Plnou parou vpřed: nové UXV 700i 4x4 Turf míří do ČR! U příležitosti dvacetiletého výročí působení značky Kymco na německém trhu přichází také na náš trh nový model kategorie Utility Terrain Vehicle. Nové side by side s označením UXV 700i 4x4 Turf vstupuje na český trh se zdvihovým objemem 700 ccm, elektronickým vstřikováním paliva a volitelnou uzávěrkou obou diferenciálů.



Na aktuální novince UXV 700i 4x4 Turf představuje Kymco nový design svých offroadových modelů, jenž je charakterizován sportovní kapotou, výrazně tvarovanými vstupy chlazení a robustní čelní maskou. Díky výrazné přídi a moderním světlometům, které evokují prvky automobilového designu, či elegantní mřížce chladiče a vysoko vytažené čelní partii se širokými blatníky působí nové UXV 700i 4x4 Turf velmi dospěle a zároveň dynamicky.
Kdo hledá silného, spolehlivého a všestraného průvodce do těžkého a neprostupného terénu, neměl by při svém výběru opomenout model UXV 700i 4x4 Turf, který byl pro takovéto prostředí přímo zrozen! Kapalinou chlazený jednoválec se čtyřventilovou technikou, elektronickým vstřikem paliva a zdvihovým objemem 695 ccm produkuje v „otevřené“ verzi špičkový výkon 33 kW (45 koní). Nejen silný motor, ale především volitelný pohon přední nápravy, robustní redukční převodovka a dvě uzávěrky vpředu i vzadu se starají o maximální trakci za každých podmínek. Unikátní řešení zadní nápravy s diferenciálem umožňuje výrazně hladší jízdu po zpevněných komunikacích, citelné snížení opotřebení pneumatik a přispívá také ke snadnému otáčení. Promyšlený systém aktivace jednotlivých voleb pohonu usnadňuje ovládání vozidla, systém se aktivuje pomocí otočného ovladače zcela jednoduše a pracuje rychle a bez prodlevy. V režimu pohonu přední nápravy se automaticky aktivuje uzávěrka zadního diferenciálu a dalším otočením ovladače dojde k uzamčení předního diferenciálu, nyní je průchodnost terénem na maximální možné úrovni... Vše je korunováno účinnou motorovou brzdou, která zajišťuje bezpečné sjíždění z velmi prudkých svahů.
Při jízdě po běžné asfaltové silnici se UXV 700i 4x4 Turf chová díky zadnímu diferenciálu velmi stabilně a jízda se v podstatě podobá chování automobilu offroadové kategorie. Vývojářům Kymca se u modelu UXV 700i 4x4 Turf povedlo velmi citlivě skloubit obě spektra (tedy off-road a on-road) velmi povedeným konceptem podvozku a pohonu. Přidáme-li ještě velmi účinnou brzdovou soustavu ovládanou brzdovým pedálem, vyjde nám skvělý stroj vhodný pro těžkou práci i zábavu. Silné, dvoupístkové třmeny a kotoučové brzdy na všech kolech mají perfektní účinek, navíc je zde ještě pátý kotouč k ovládání parkovací brzdy, což je nejen je v této třídě výjimečné!

Novinka v segmentu 4x4 - UXV 700i 4x4 Turf

Při volbě sériové výbavy novinky UXV 700i 4x4 Turf byl kladen důraz na praktické využití a provoz v těžkém terénu, proto již v základu naleznete sportovní volant, dvě komfortní omyvatelná a vyjímatelná sedadla, tříbodové bezpečnostní pásy, ochranný bezpečnostní rám, prostornou sklopnou nákladní plochu, tažné zařízení, robustní odpružení s velkými zdvihy, nezávislé zavěšení předních i zadních kol, velký úložný prostor pod kapotou, držák nápojů na střední konzoli, praktickou přihrádku na rukavice a v neposlední řadě také propracovaný multifunkční digitální displej.
Další škálu šikovných vychytávek najdete v programu volitelného příslušenství. Na přání můžete mít například designová ALU kola, plastovou střechu, zadní kryt kabiny, venkovní boční opěrky, přídavná zpětná zrcátka, naviják, radlici na sníh, přední plastové okno či třeba ochrannou plachtu pro outdoorové aktivity.

Nový model Kymco UXV 700i Turf je k dostání ve dvou barevných variantách, buď v zelené anebo v černé za cenu 299.990 Kč včetně DPH. Novinka UXV 700i 4x4 Turf bude samosebou prezentována na výstavě Intermot na stánku KYMCO, hala 8.1, stánek E037-D030.

Technická data modelu Kymco UXV 700i 4x4 Turf

  • Motor: kapalinou chlazený čtyřdobý jednoválec, 4 ventily
  • Zdvihový objem: 694,6 ccm
  • Max. točivý moment: 37,1 Nm při 3.750 ot./min; 58 Nm při 5.000 ot./min (otevř. verze)
  • Max. výkon: 14,7 kW při 4.000 ot./min; 33 kW při 6.000 ot./min (otevř. verze)
  • Max. rychlost: 55 km/h; 78 km/h (otevřená verze)
  • Převodovka: automatická - variátor se zpátečkou, redukce, motorová brzda
  • Spojka: odstředivá
  • Příprava směsi: elektronické vstřikování paliva
  • Rozměry (d/š/v): 2.870 mm / 1.480 mm / 1.850 mm
  • Provozní hmotnost: 547 kg suchá / 572 kg pohotovostní


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Katalog čtyřkolek - kompletní informace o modelu

Kymco UXV 500»

Další články sekce Kymco

Nová vlajková loď Kymco na českém trhu

01.06.2015, Novinky
Kymco uvádí na trh svou novou vlajkovou loď v prémiovém segmentu pracovních čtyřkolek s názvem MXU 700i. Kymco tímto rea...

Kymco posiluje modelový rok 2015

06.08.2014, Novinky
Kymco vstupuje do nového modelového roku 2015 s hodně slušnou základnou off-road modelů. Vedle zcela nových modelů tu ne...

Intermot 2010: Can-am, Kymco, Polaris

06.10.2010, Novinky
Právě jsme se vrátili z kolínské výstavy Intermot, kde byly představené novinky pro rok 2011 z řad Can-amu, Polarisu a ...


Nenechte si ujít





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.36s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce