QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Nové pneu a disky ITP u ASP Group

Text: TZ , Petr Poduška | Foto: TZ | Datum: 10.02.2015 | Zobrazeno: 3049×

Nové pneu a disky ITP u ASP Group Autorizovaný dovozce pneumatik a disků ITP, firma ASP Group, má v nabídce nové produkty pro rok 2015. Na trh přichází odlehčená verze oblíbených terénních pneumatik Baja Cross s označením Sport v rozměru pro Polaris RZR 1000, disky Hurricane pro side-by-side a velké užitkové čtyřkolky a řada dalších novinek.


Pneumatiky BajaCross Sport nově v rozměru pro Polaris RZR 1000

Nové off-roadové Baja Cross Sport využívají stejný dezén se stejnou osvědčenou trvanlivostí jako pneumatiky ITP Baja Cross, ale v lehčím balení.
„Pneumatiky Baja Cross Sport posunují výkon a životnost na zcela novou úroveň," říká Rhett Turpin, manažer prodeje a marketingu ITP Powersports. "Tuto pneumatiku jsme vyvinuli pro ty závodníky a rekreační uživatele side-by-side, kteří chtějí sundat pár kilogramů ze svých strojů, navíc na velmi důležitém místě – na neodpružených hmotách."
Nové šestiplátnové pneumatiky ITP Baja Cross Sport využívají zcela novou speciálně formulovanou směs s vyšší odolností proti opotřebení, která je kromě toho dána také radiální šestiplátnovou konstrukcí. U pneumatik Baja Cross Sport dosáhla ITP úspory hmotnosti snížením hloubky dezénu pneumatiky, přičemž eventuální snížení životnosti bylo více než vykompenzováno zvýšením odolnosti směsi proti opotřebení. Výsledkem je lehká, výkonná, odolnější pneumatika, která zároveň zlepšuje jízdní komfort a ovladatelnost.

Hliníkové disky Hurricane

První disky ITP nové produktové řady "Storm Series" pro side-by-side a velké užitkové čtyřkolky.
Nové ITP disky Hurricane zcela nové produktové řady "Storm Series" nabízejí především mimořádně atraktivní osmipaprskový design s paprsky tvaru „X“ a zároveň jedinečnou tuhost díky exkluzivnímu vnitřnímu zesílenému prstenci "Rock Armor", který dává těmto diskům nepřekonatelnou strukturální pevnost - disky Hurricane se mohou pochlubit únosností až 550 kg. Podle slov Rhetta Turpina, ředitele prodeje a marketingu ITP Powersports, jsou disky ITP Hurricane nejodolnějšími UTV disky současnosti. "Navíc žádné jiné disky na trhu nenabízejí tak jedinečný design a jsme přesvědčeni, že jejich majitelé opravdu ocení, jakým způsobem tyto disky vystupují nad průměr," říká Rhett Turpin.
Výjimečná pevnost nových disků ITP je dána vzájemným provázáním paprsků tvaru „X“ v oblasti středu disků. Toto uspořádání vychází podle počítačových simulací jako vůbec nejpevnější osmipaprskové uspořádání. Vnější obvod disku je pak zesílen prstencem ITP Rock Armor na vnitřním obvodu disku, který zároveň chrání boky pneumatik před poškozením od skal a kamenů a tím zaručuje zvýšenou ochranu pneumatik.
Zcela nové disky ITP Hurricane, vyrobené z vysoce odolné hliníkové slitiny, jsou k dispozici v rozměrech 12x7, 14x7 a 15x7“ pro všechny nejpopulárnější side-by-side.

Pneumatiky Mega Mayhem

Absolutně nejagresivnější pneumatika do bláta a bahna, do nejtěžších podmínek i na pevné povrchy. Pneumatika ITP Mega Mayhem je další vývojový stupeň vítězných originálních Mayhemů; používá všechny jejich technologie, má však vyšší a svalnatější vzorek pro ještě agresivnější záběr a nepřekonatelnou prostupnost terénem. Lehká kostra dává pneumatice vynikající jízdní komfort i ovladatelnost. Výjimečně dobrá akcelerace a brzdění, a vyvážené vlastnosti při zatáčení dělají z ITP Mega Mayhem vysoce efektivní všestrannou pneumatiku do každého terénu. Odolná šestiplátnová konstrukce prodlužuje životnost a trvanlivost pneumatiky.
  • Vůbec nejagresivnější pneumatika ITP do bláta, bahna, vhodná i na pevný povrch
  • Účinná, suverénní a všestranná i v nejtěžších podmínkách
  • Ultra-vysoký, počítačem navržený vzorek s hloubkou 38 mm
  • Vynikající jízdní vlastnosti
  • Vyvážené vlastnosti při zatáčení
  • Odolná šestiplátnová konstrukce 
  • Vysoký jízdní komfort a vynikající ovladatelnost díky lehké kostře
  • Výjimečně dobré charakteristiky při akceleraci a brzdění
  • Atraktivní vzhled s ostře řezaným hlubokým vzorkem
  • Prodloužená životnost

Disky Severe Duty (SD) Dual Beadlock Wheels

Výkonné ITP disky SD Dual Beadlock jsou první jednodílná litá hliníková kola s dvojitým Beadlock systémem na světě. Tento nejnovější přírůstek do rodiny odolných hliníkových disků ITP umožňuje pevně přichytit vnější i vnitřní patku pneumatiky k ráfku, a tím jí chránit proti odražení. Systém "Total TIre Security" (TTS) znamená absolutní bezpečnost - ať se s vaší pneumatikou stane cokoliv, stále zůstane bezpečně přichycená k vnějšímu i vnitřnímu ráfku. To může znamenat rozdíl mezi "dojet" a nedojet", mezi "dokončit závod" a "skončit v poli poražených".
  • První litá hliníková kola s dvojitým Beadlock systémem na světě
  • Oddělitelný vnější i vnitřní prstenec Beadlock
  • "Total Tire Security" (TTS) system - bez ohledu na to, co se stane s vaší pneumatikou, zůstane stále bezpečně přichycená k disku
  • Prstence Beadlock zároveň zvyšují pevnost a tuhost disku
  • Mimořádně pevná a velice lehká hliníková konstrukce
  • Rozměr 14x7 pro všechny moderní čtyřkolky
  • Včetně středové krytky
  • Vyrobeno vysoce precizní high-tech technologií Advancecast
  • Certifikovaná kvalita výroby QS9000

Pneumatiky Blackwater EVO

Když firma ITP v roce 1989 představila pneumatiky ITP Black Water, první pneumatiky do bláta a bahnitého terénu pro užitkové čtyřkolky, výkony a životnost těchto pneumatik tehdy nastavily zcela nové standardy této třídy.
Revoluční ITP Black Water se staly jedněmi z nejpopulárnějších pneumatik všech dob, a nyní, po více jak 30 letech, ITP navazuje na tento úspěch zcela novými Black Water Evolution, univerzálními pneumatikami, do kterých firma ITP promítla tři desetiletí zkušeností v tomto oboru.

Pneumatiky Black Water Evolution jsou s využitím nejmodernějších technologií vyvinuté speciálně pro UTV, side-by-side a silné velkoobjemové čtyřkolky, a opět stanovují standardy v tomto rychle se rozvíjejícím segmentu. Radiální pneumatiky ITP Black Water Evolution mají mimořádně odolnou osmiplátnovou konstrukci s charakteristickým nesměrovým vzorkem, který dává pneumatice dokonalou trakci, a přesné a vyvážené ovládání. Zcela nová směs “Tough Tread” zvyšuje odolnost pneumatiky proti opotřebení a propůjčuje jí vysokou životnost. Do boků vytažený vzorek “Sidewall Armor“ chrání boky pneumatiky proti proražení, čímž ještě dále podstatně zvyšuje její spolehlivost.

Pneumatiky Terracross r/d teď za nižší cenu


Nejlepší pracovní pneumatika na trhu je nyní za 2 990,- Kč s DPH. Terra Cross R/T je pneumatika, využívající nejnovější prvky pro nejtěžší podmínky. Konstrukce s vloženou postranní vrstvou, zvýšenou boční stěnou a silným nárazníkem pro zvýšenou odolnost proti průrazu. Nová, velmi odolná směs významně prodlužuje životnost a navíc nabízí i spolehlivost. Terra Cross R/T je reakce na velký nárůst poptávky po pneumatikách tohoto typu. Ve 14palcovém rozměru se stala TerraCross R/T novým standardem mezi pneumatikami pro side-by-side (UTV) vozidla, ale je výkonným favoritem i pro užitkové čtyřkolky. Maximální zátěž 14palcového modelu je 450 kg na pneumatiku při tlaku 0,9 Atm. Stejně tak 12palcový model je také primárně určen pro side-by-side (UTV) stroje, ale má mnoho přívrženců i mezi majiteli užitkových čtyřkolek.
Uzavřený vzorek a široká stopa poskytují výjimečnou trakci a flexibilitu. Pneumatika je ideální pro bláto, sníh a písek. Radiální konstrukce nabízí snadnější jízdu, vynikající celkovou kontrolu a zvýšenou spolehlivost. Zaoblení krajů špalků poskytuje ochranu boků a zlepšuje trakci v rozježděném terénu.


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.25 Známkováno: 4x

Další články sekce ITP

UTV disky Hurricane už jsou tu

01.07.2015, Novinky
Léto je v plném proudu, tak proč si trochu nepoladit ty naše čtyřkolé nesmysly. Firma ASP Group přichází na trh s další ...

ITP podporuje Quadcrossové mistrovství Evropy

24.03.2015, Novinky
Firma ITP je již více než 30 let světovou jedničkou na trhu ATV / UTV pneumatik a disků. ITP navazuje na americkou podpo...




English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.24s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce