QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


ITP podporuje Quadcrossové mistrovství Evropy

Text: Ollie Roučková | Zdroj: Itptires.cz | Datum: 24.03.2015 | Zobrazeno: 1773×

ITP podporuje Quadcrossové mistrovství Evropy Firma ITP je již více než 30 let světovou jedničkou na trhu ATV / UTV pneumatik a disků. ITP navazuje na americkou podporu nejznámějších závodních šampionátů jako je GNCC, a právě nyní FIM Europe přichází s tříletým kontraktem ITP s evropským mistrovstvím Quadcross.



Spolupráce ITP s evropským mistrovstvím Quadcross je dobrým krokem pro dosažení šíření značky ITP na evropském trhu, přece jen se Evropské Quadcrossové Mistrovství jede v 6 různých zemích, a na své si přijde i samotný šampionát, který si tímto počinem může zvětšit jezdeckou základnu a oblibu samotného šampionátu.

Kalendář ITP EMX Quad:

  • 11/12. duben - Castelneau de Levis (FRA)
  • 2/3. dvěten - Gazzana di Preseglie (ITA)
  • 16/17. květen - Randers (DEN)
  • 6/7. červen - Stelpe (LAT)
  • 1/2. srpen - Kivioli (EST)
  • 8/9. srpen - Kegums (LAT)
  • ITP EMX Quad of European Nations
  • 10/11. říjen - Schwedt (Ger)

ASP Group s.r.o. - Autorizovaný dovozce značky ITP do ČR a SR

Společnost ASP Group Distributing (ASP Group s.r.o.) je jedním z největších distributorů čtyřkolek, skútrů a příslušenství ve střední a východní Evropě. Na trzích jako je Česká republika, Slovensko, Polsko a Rumunsko je oficiálním velkoobchodním distributorem více než 26 předních světových výrobců doplňků pro čtyřkolky a motocykly. V těchto zemích jsme také výhradními dovozci značek Arctic Cat, TGB a Access Motor, kde zajištujeme distribuci čtyřkolek a náhradních dílů prostřednictvím rozsáhlé a profesionální dealerské sítě. Silnou a stabilní pozici na těchto trzích si naše firma vybudovala díky poctivému přístupu, profesionálně poskytovaným službám a důrazu na kvalitu námi prodávaných produktů, které vždy předem sami ověřujeme a testujeme.

Jsme ryze česká společnost, která prostřednictvím našich obchodních partnerů prodává dovážené čtyřkolky, skútry a příslušenství na více jak 400 prodejních místech po celé Evropě.
U nás si vybere každý – od rekreačních jezdců, farmářů až po profesionální závodníky. V naší nabídce naleznete výrobky předních amerických a kanadských výrobců, jako například ITP, Fox shox, TJD, Kimpex, Maxima, Arctic Cat, Pro Armor, Fasst, BigGun, Two Brothers racing, Houser Racing, RPM a mnoho dalších. Téměř všechny nabízené produkty máme většinou skladem přímo v České republice, v centrálním skladu v Žebráku u Berouna, takže můžeme garantovat nejkratší možné dodací lhůty.
Hlavním cílem společnosti ASP Group s.r.o. je především spokojenost našich zákazníků, ale ani pojmy jako serióznost v obchodních vztazích, trvalá garance kvality našich produktů, rychlost a profesionalita poskytovaných služeb nejsou u nás jen prázdné fráze. Na přání našich zákazníků rádi individuálně objektivně doporučíme, a následně prostřednictvím našich dealerů odborně namontujeme veškeré námi nabízené doplňky. Navíc lze většinu námi dovážených čtyřkolek a skútrů u vybraných dealerů před nákupem bezplatně vyzkoušet a přesvědčit se tak jejich kvalitách.


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Další články sekce ITP

UTV disky Hurricane už jsou tu

01.07.2015, Novinky
Léto je v plném proudu, tak proč si trochu nepoladit ty naše čtyřkolé nesmysly. Firma ASP Group přichází na trh s další ...

Nové pneu a disky ITP u ASP Group

10.02.2015, Novinky
Autorizovaný dovozce pneumatik a disků ITP, firma ASP Group, má v nabídce nové produkty pro rok 2015. Na trh přichází od...




English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.24s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce