QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Finntrail to je oblečení pro čtyřkolkáře do bláta a vody

Text: TZ | Foto: TZ | Datum: 30.05.2019 | Zobrazeno: 2813×

Finntrail to je oblečení pro čtyřkolkáře do bláta a vody Již více než 10 let firma Finntrail vyrábí profesionální ATV oblečení do vody a nejtěžších podmínek, oblečení, ve kterém se můžete bez obav brodit až po hrudník hlubokou vodou a přitom stále zůstanete v suchu a pohodě, oblečení které je dostatečně odolné, aby vydrželo všechno, co vy a váš stroj. Finntrail vyvíjí a testuje své produkty v nejextrémnějších podmínkách Kanady a Evropy. Čím je testování náročnější, tím je oblečení Finntrail spolehlivější, a zároveň poskytuje zcela bezkonkurenční pohodlí.


Estonská značka FINNTRAIL

Oblečení do vody je ve světě známé už léta. Původně bylo vyvinuté pro rybáře, ale toto oblečení naprosto nevyhovovalo v extrémních podmínkách jízdy na čtyřkolce. Rybářské kalhoty nejsou dostatečně pevné, nejsou zhotovené z dostatečně odolných materiálů a velmi často se trhají. Bylo zapotřebí vyvinout zcela nové specializované oblečení přímo pro čtyřkolkáře, a tak byla před více jak 10 lety založena značka Finntrail. A dala si nelehký cíl: podstatně vylepšit původní rybářské vybavení do vody, aby spolehlivě vydrželo extrémní jízdu na čtyřkolkách a UTV. Postupem času dovedla firma Finntrail své konstrukce a střihy k naprosté dokonalosti, začala používat pouze ty nejkvalitnější materiály, do svého oblečení začala aplikovat nejlepší dostupné technické membrány. Dnes oblečení Finntrail dokonale funguje i v těch nejdrsnějších podmínkách jaké si vůbec dokážete představit, a navíc přináší odolnost, funkčnost, styl a vysokou spolehlivost. ATV oblečení Finntrail je poctivě vyrobené tak, aby vám spolehlivě vydrželo mnoho sezón.

Brodící kalhoty

Brodící kalhoty Finntrail umožňují jízdu až po hrudník hlubokou vodou, pracovat a jezdit v dešti nebo pod stříkající vodou, a přitom stále zůstanete v suchu, pohodlí a teple. Finntrail používá vysoce kvalitní, pevné, voděodolné a prodyšné materiály s hi-tech membránou HARD-TEX, extrémně odolnou vnější vrstvou z Kevlaru a svrchní vodoodpudivou úpravu Teflon™ DuPont®, aby kalhoty byly dostatečně odolné a spolehlivé i v těch nejtěžších podmínkách. Oblasti se zvýšeným namáháním jsou navíc vyztužené pro zvýšenou odolnost proti roztržení, prodření či proděravění. Vynikající voděodolnost až 25 000 mm. Brodící kalhoty jsou zakončené neoprenovými ponožkami nebo integrovanými gumovými botami.

Bundy

Pro jezdce, kteří se nebojí extrémů. Vodotěsné manžety na zápěstích spolehlivě zabraňují pronikání vody do rukávů - klidně můžete ponořit ruku do vody a voda se do rukávu nedostane. Bundy jsou vyrobené z vysoce odolných 3 nebo 4vrstvých tkanin s hi-tech membránou HARD-TEX a vodoodpudivou povrchovou úpravou Teflon™ DuPont®, které dávají bundám dlouhodobou voděodolnost až 20 000 mm, vysokou životnost, pevnost a maximální pohodlí. Vnitřní kapsy se 100% vodotěsnými zipy. Magnetické zavírání krycí légy dokonale chrání zipy proti blátu.

Komplety

Komplety Finntrail jsou vyrobené z vysoce odolných moderních tkanin s hi-tech membránou HARD-TEX. Díky svrchní vodoodpudivé úpravě Teflon™ DuPont® jsou dlouhodobě voděodolné, vnitřní hi-tech membrána zaručuje, že zároveň dobře dýchají a účinně odvádějí pot. Oblasti se zvýšeným namáháním jsou extra vyztužené. Díky minimu švů, vynikající voděodolnosti až 25 000 mm, nastavitelným manžetám, vodotěsným zipům a kompletně podlepeným švům nehrozí, že se voda dostane dovnitř. V kombinaci s termoprádlem Finntrail zajistí oblečení Finntrail i dostatek tepla a ochrany proti chladu.

Boty

Špičkové outdoorové/ATV boty s vysokou odolností a trvanlivostí a jedinečným komfortem. Maximální ochrana a pohodlí srovnatelné jen se sportovními botami. Boty jsou vyrobené z mimořádně pevných a odolných materiálů s kevlarovými výztuhami pro vysokou ochranu proti roztržení. Pevná podpora kotníků. Vysoce odolná gumová podrážka s výbornou adhezí a vzorkem, který se nezanáší blátem. Nejlepší volba pro jezdce ATV / UTV.

Termooblečení

Technologicky vyspělé termoprádlo Finntrail je určeno pro celoroční použití, chrání před podchlazením v extrémních mrazech nebo ve vodě, a zároveň skvěle odvádí vlhkost. Vyvinuté pro profesionální použití, termoprádlo Finntrail je určeno jako první vrstva do extrémních podmínek a pro fyzicky náročné aktivity. Díky anatomickému střihu a pružným elastickým materiálům dokonale obepíná tělo. Příjemný mikropolyester a absence švů zaručuje maximální komfort a vysokou trvanlivost. Hypoalergenní, aktivně neutralizuje zápach.

Doplňky

Termoponožky
Nejteplejší termoponožky na trhu do extrémních podmínek. Termoponožky Finntrail jsou vyrobené ze silné australské vlny Merino, nebo z materiálu Coolmax, nebo z neoprenu s fleecovou vnitřní vrstvou. Vynikající pohodlí, přirozené antibakteriální vlastnosti, měkkost a vynikající tepelný komfort bez přehřívání nohou. Vnější zesílená vrstva zabraňuje vzniku puchýřů a dává ponožkám vysokou životnost a trvanlivost. Anatomický střih a bezešvá konstrukce špičky nedráždí kůži a zabraňuje vzniku otlaků.

Rukavice
Rukavice Finntrail jsou vyrobené z odolného neoprenu, s výbornými vodoodpudivými vlastnostmi. Silikonový potisk na dlaních pro lepší úchop. 

Vodotěsné vaky a batohy
Dokonalá ochrana vašich věcí před vodou a bahnem. Odolný, 100% nepropustný materiál a všechny švy zatavené. Vodotěsné kapsy s nepropustnými zipy. V objemech 20, 30, 40 a 80 l.

Kompletní katalog značky FINNTRAIL ke stažení v PDF.

Více na webu dovozce ASP GROUP.



Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 1x

Další články sekce Finntrail

Nové oblečení Finntrail 2022

12.05.2022, Novinky
Letošní jaro je opět nepříjemně suché, ale když už někde voda spadne, je to o to vydatnější. A letní záplavy u nás jsou ...




English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.78s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce