QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Čtyřkolky na veletrhu Motosalon 2024

Text: Jan Rameš | Foto: Jiří Jevický | Datum: 03.03.2024 | Zobrazeno: 1578×

Čtyřkolky na veletrhu Motosalon 2024 První březnový víkend již tradičně patří zahajovací motocyklové výstavě, letos brněnskému Motosalonu. Oproti minulým letům jsou tady v poměrně bohaté míře zastoupeny i stroje, které jezdí ve dvou či třech stopách. Co si na výstavní ploše můžete prohlédnout?


Kapitoly článku

  1. Motosalon 2024
  2. Kompletní fotogalerie

ASP Group: TGB, Linhai, Segway

Když vstoupíte do pavilonu P, hned před sebou máte velký stánek společnosti ASP Group, kde najdete čtyřkolky tří značek, povětšinou i nazbrojené spoustou příslušenství. Největší část expozice patří strojům americko-čínské značky Segway, která vystavuje především novou malou pětistovku AT5 a šestimístné side-by-side autíčko Fugleman UT10 Crew. Prohlédnout si můžete i krátkého Fuglemana, který dostane v základním provedení dveře, a dost dobře vypadá buggyna Villain na pásech.

Vedle na stánku značky Linhai najdete jak nové malé 370 a 420, tak naopak největší 650L Promax. U tchajwanské značky TGB zase najdete litrový model Blade v nové verzi Limited.

Can-Am

Opravdu velký stánek má americká značka Can-Am, která se nesoustředí jenom na dvě stopy, nechybí samozřejmě Spyder (a kdo hledá, na jiném stánku najde i Ryker). Ale dvě stopy samozřejmě převládají, stojí tady Outlander na kolech i pásech a volantová vozidla reprezentuje přísně se tvářící sportovní buggyna Maverick. Nepřehlédnutelné jsou hasičské šestikolky, ať už ATV nebo UTV.

CFMoto

Značka CFMoto má na našem trhu své velmi pevné místo a na stánku je to vidět. Českému zastoupení se podařilo přivézt nové modely v čele s očekávanými dvouválci 850 a 1000, jsou tady ale i malé čtyřistapadesátky druhé generace, čtyřmístna buggyna Z-Force 950 Sport-4 nebo elektrické malé Gladiatory pro děti.

Leramotors

Pro děti nebo pro nenáročné rekreační použití najdete čtyřkolky u značky Leramotors, ta jich má na stánku hned několik a nabízí jak benzínové, tak elektrické. Jedno veselé žluté graffiti provedení ukazuje, že ani malá čtyřkolka nemusí být nudná.

Odes

Přehlédnout nemůžete ani stánek u nás poměrně neznámé americké značky Odes. Ta zde vystavuje třeba dlouhé šestimístné UTV Workcross s litrovým dvouválcem, nebo expediční čtyřkolku Mud Cross 1000. Ta zde je i v odstrojené podobě, takže vidíte, co se pod atraktivními plasty skrývá.

Yamaha

Nečekaně hodně dvoustopých vozidel najdete na jinak motorkami nabitém stánku Yamahy. Prohlédnout si můžete od dětských modelů přes roztomilého žlutého Kodiaka až po UTV Wolverine Rmax.


Kapitoly článku

  1. Motosalon 2024
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Další články

Na trh vstupují čínské čtyřkolky ODES

17.07.2024, Novinky
Dovozce CRM ATV Moto Cheb přichází na náš trh s novinkou – značkou čtyřkolek a UTV ODES. Jde o čínskou značku nabízející...

Americké stroje Polaris nově v Poděbradech

08.02.2024, Novinky
Závodní bugyna RZR Pro R Factory amerického výrobce Polaris vítězně prolétla Saúdsko-arabskou pouští a fanoušci týmu Séb...

Čtyřkolky CFMOTO nyní ještě dostupnější.

31.01.2024, Novinky
Atraktivní prodejní akce na začátku roku jsou pro značku CFMOTO, resp. jejího dovozce, společnost Journeyman CZ, již sam...




English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:3.50s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce