QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Bulldog rozšiřuje nabídku

Text: Quadmania.cz | Foto: Bulldog Tires | Datum: 10.11.2023 | Zobrazeno: 996×

Bulldog rozšiřuje nabídku Pneumatiky nové značky Bulldog si rychle našly cestu na náš trh, resp. na naše čtyřkolky. Seženete je v mnoha rozměrech a dezénech a před nadcházejícími plískanicemi si připomeneme, které to jsou. A čeká vás i jedna novinka!


Bulldog Tires je značka, která je přímo navázaná na společnost ASP Group, kterou ve čtyřkolkovém světě nemusíme nikomu představovat. Pneumatiky Bulldog si za svou relativně krátkou existenci už dokázaly vydobýt renomé pro své dobré jízdní vlastnosti, vynikající grip, vysokou odolnost proti proražení, výborný kilometrový výkon a v neposlední řadě také vynikajícími cenami. Tato charakteristika bude jistě platit i pro novinku v sortimentu, univerzální gumu do každého terénu označovanou jako B331 (přední), resp. B332 (zadní). Na první pohled zaujme atraktivní „rozházený“ dezén, který však nemá takové tvary náhodně, nýbrž je udělaný na vysokou trakci na jakémkoli povrchu (kamení, bláto, písek) a vynikající samočištění. Aby vám pneumatika dlouho vydržela, a to jak kilometrovým průběhem, tak proti mechanickému poškození, zajišťuje šestiplátnová konstrukce a odolná směs s obsahem siliky. V nabídce je po dvou rozměrech pro 12“ i 14“ kola za ceny od 2699 po 3769 Kč.

Tahle nová B331/2 je dokonalým univerzálem, ale Bulldog má v nabídce i další modely. Pokud máte čtyřkolky na menších 12“ kolech, chcete trochu ušetřit a navíc si to rádi zamíříte do ještě těžšího terénu, možná pro vás bude ještě vhodnější sada s označením B375. I to je šestiplátnovka pro všechny povrchy, ale má ještě agresivnější vzorek a cenově začíná už na 2549 korunách. Pro majitele opravdu těžkých velkých užitkových čtyřkolek anebo autíček side-by-side je potom určen superodolný osmiplátnový model B3036, který je k dispozici ve 14“ průměru ve třech velikostech. Mimořádná trakce, vzorek protažený až do boků, směs s prodlouženou životností, to jsou jen některé klíčové pojmy u gumy, jejíž pořízení vás opět nezruinuje – i tuhle „těžkou váhu“ můžete mít za ceny od 3229 po 3669 Kč.

U Bulldogu ovšem myslí i na ty, kdo si s terénem moc netykají a čtyřkolku používají především místo motorky při jízdě po silnici. Kdo se někdy svezl na silniční čtyřkolce po uzavřené asfaltové dráze, ten nám dá zapravdu, že to je obrovská zábava. Přesně pro tyhle kratochvíle se hodí gumy s označením B354, což jsou 12“ pneumatiky s šestiplátnovou konstrukcí a čistě silničním vzorkem, který ale samozřejmě bude fungovat i na jiném tvrdém povrchu. Použitá směs je středně měkká pro zajištění optimální rovnováhy mezi opotřebením a přilnavostí. Velkou radost z těchto pneumatik bude mít i vaše peněženka, předek stojí 1646 Kč, zadek 1986 Kč.



Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Další články sekce Ostatní

Už máte na čtyřkolku pásy?

20.12.2023, Představujeme
Ne snad že byste museli propadat módní mánii, když v poslední době vidíte na polích tolik velkých traktorů přezutých z p...

Sněžné pásy Camso v nabídce ASP Group

18.11.2021, Představujeme
Člověka nížinného, který svou čtyřkolku používá na chalupě u Kolína rekreačně k projížďkám po okolí, sněžné pásy tolik n...


Novinky a reportáže





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.44s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce