QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Bulldog - nová značka ATV/UTV pneumatik na trhu

Text: TZ | Foto: TZ , Jiří Jevický | Datum: 19.12.2019 | Zobrazeno: 4395×

Bulldog - nová značka ATV/UTV pneumatik na trhu Na český trh přichází nová značka ATV/UTV pneumatik Bulldog tires. Bulldog tires, to jsou kvalitní pneumatiky za dostupnou cenu, s vysokým obsahem siliky a robustní konstrukcí, které nabízejí vynikající trakci a vysoký kilometrový výkon. Pneumatiky Bulldog tires jsou konstruované tak, aby vydržely i hrubé zacházení. Ideální volba pro všechny, kdo hledají dobré terénní pneumatiky za příznivou cenu. Všechny pneumatiky Bulldog jsou schválené k provozu na pozemních komunikacích.


Aktuální nabídka zahrnuje nejpopulárnější modely pneumatik pro užitkové čtyřkolky a UTV ve všech běžných rozměrech, a také pneumatiky pro sportovní čtyřkolky, které vycházejí z legendárních Maxxisů Razr.

BULLDOG B033
Univerzální pneumatika do každého terénu pro užitkové i sportovní čtyřkolky. Osvědčený vzorek vycházející z pneumatik Maxxis Bighorn dává pneumatice B033 výbornou trakci a dobré samočisticí vlastnosti. Šestiplátnová konstrukce a odolná směs s obsahem siliky zaručuje dlouhou životnost a vysokou odolnost proti proražení.

BULLDOG B040
Radiální šestiplátnová pneumatika pro užitkové čtyřkolky nabízí vyšší vzorek, než většina běžných ATV pneumatik. Agresivní uspořádání špalků předurčuje pneumatiku do těžkého terénu, do bláta, bahna, písku, sněhu a kamení, ale díky moderní směsi s obsahem siliky pneumatika velmi dobře funguje ve všech podmínkách a nabízí i výborný kilometrový průběh.

BULLDOG B021
Silniční šestiplátnová pneumatika pro užitkové i sportovní čtyřkolky s výbornou ovladatelností a dobrou přilnavostí na tvrdých površích a asfaltu. Středně měkká směs poskytuje optimální poměr mezi opotřebením a přilnavostí.

BULLDOG B001
Terénní ATV/UTV pneumatika s agresivním vzorkem a rychlým samočištěním. Středně tvrdá směs s obsahem siliky poskytuje pneumatice vysokou přilnavost za sucha, v mokru i v blátě, a zároveň jí dává dlouhou životnost. Šestiplátnová konstrukce zajišťuje vysokou odolnost proti proražení.

BULLDOG B027
Středně měkká pneumatika pro cross-country a sportovní čtyřkolky. Agresivní vzorek tvaru X, podobný pneumatikám Maxxis Razr, skvěle funguje na každém povrchu a za mokra poskytuje výborné samočisticí vlastnosti. Šestiplátnová konstrukce dává pneumatice vysokou odolnost proti proražení.


Profil firmy

ASP Group Distributing

ASP Group Distributing je ryze česká společnost se silnou pozicí na trhu, která dováží a v síti svých prodejců distribuuje čtyřkolky, UTV, SxS, e-skútry, obojživelná vozidla, náhradní díly, příslušenství a doplňky předních světových značek. Oficiální dovozce více než 40 značek Jsme oficiální...



Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 2.40 Známkováno: 5x

Další články firmy ASP Group Distributing

Helmy LS2 i pro čtyřkolkáře

01.11.2023, Novinky
Se značkou LS2 jste se nemohli nepotkat, ať už na nějaké motocyklové výstavě, nebo třeba v televizním vysílání. Jenomže ...

Ke každé čtyřkolce Segway Snarler AT6 elektrická koloběžka zdarma

25.11.2022, Novinky
Chystáte se koupit čtyřkolku populární značky Segway? Nyní dostanete ke každé čtyřkolce Snarler AT6 elektrickou kol...

ASP Group Distributing slaví 20 let na trhu

03.10.2022, Novinky
Co kdysi začalo malou prodejnou čtyřkolek ve středočeském Žebráku, z toho je dnes velká nadnárodní společnost a jeden z ...


Nenechte si ujít





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.55s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce