QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


60. Výročí Polarisu

Text: Ollie Roučková | Foto: Polaris | Datum: 14.08.2014 | Zobrazeno: 3362×

60. Výročí Polarisu Na 60. výročí Polarisu v Kongresovém centru Minneapolis se začala psát nová kapitola historie novinek Polaris. A právě v Mineapolis se představily stávající modely, ale hlavně všechny novinky: ATV, UTV, sněžné skútry, Victory, Indian, Slingshot, armáda, závodní speciály. Účast byla fenomenální, výstaviště pojalo 7 553 návštěvníků, nejvíce z USA a Kanady, z ČR 4 kusy.


Kapitoly článku

  1. Výročí
  2. Kompletní fotogalerie

Na modely z řad ATV, UTV a SidexSide nás navnadily už videoklipy přímo od výrobce zveřejněné během výročí. Z ČR byli vysláni 4 zástupci, kteří si celý humbuk užívali pěkně na živo. Hned po příjezdu 27.7. se delegace registrovala a po ubytování v hotelu Marriott City Center (který byl jen tak mimochodem obsazen pouze evropskými zástupci), se vydali k otevřenému výstavišti, kde na ně čekaly všechny novinky i stávající modely.
Večer na všechny čekala velká uvítací recepce a druhý den odpoledne všichni absolvovali školení o nových produktech a workshopy. Nesměla chybět ani návštěva a prohlídka jedné z Polaris továren v Minnesotě (jelo 5 linek – 2 ATV 2 RZR, 1 Ranger). Večer program nekončil, na plánu byl velký gala program, proslov představenstva spolu s velkým koncertem: hudební produkce místních country kapel až po hard Rock a metal (zřejmě známé skupiny pro obyvatel severní Ameriky dle reakcí publika).
Ani další den nepatřil k oddychovým, harmonogram značil návštěvu a prohlídku vývojového centra Polaris. Odpolední program zabavil i ty nejnáročnější: demo jízdy na polygonech vývojového centra. Tady se testovala i absolutní novinka Slingshot, ze které se doslova nikomu nechtělo odcházet.
Podle toho co Polaris představil na 60. výročí se máme opravdu na co těšit, ale na to si v ČR budeme muset ještě počkat.


Šedesát:

  • 60 výročí
  • Potvrzená účast 8 198 účastníků
  • Konečná účast 7 553 lidí
  • Návštěvnost z celého světa - nejvíce z USA a Kanady 4 200, z ČR 4 kusy
  • V jídelně v jeden okamžik byli obslouženi všichni účastníci bez čekání
  • Byli představeny novinky: ATV, UTV, sněžné skútry, Victory, Indian, Slingshot, armáda, zavodní speciály
  • Polaris věnoval skautům v USA a Kanadě přes 150 čtyřkolek k ochraně přírody

Kapitoly článku

  1. Výročí
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 1x

Další články sekce Polaris

Americké stroje Polaris nově v Poděbradech

08.02.2024, Novinky
Závodní bugyna RZR Pro R Factory amerického výrobce Polaris vítězně prolétla Saúdsko-arabskou pouští a fanoušci týmu Séb...

Polaris představil adrenalinovou side-by-side RZR Trail S 1000

15.01.2021, Novinky
Litrový motor, bezmála 32 cm světlé výšky, šířka 152,4 centimetrů a moderní výbava dělá z novinky amerického výrobce P...

Polaris představuje novou generaci ATV Sportsman

17.08.2020, Novinky
Nová generace řady Sportsman se vyznačuje moderním, výrazným designem a několika vylepšeními a novými prvky, přičemž si ...




English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.45s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce