QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Endurance Masters Rottleben

Text: Ollie Roučková | Foto: Ollie Roučková | Datum: 10.04.2013 | Zobrazeno: 3895×

Endurance Masters Rottleben Máme za sebou v pořadí druhou sérii Endurance Masters v Cross Country, která proběhla v Rottlebenu. Na stupních vítězů se umístil v kategorii ATV Solo Franc Josef Schneider, v Teamech 4x4 Theilke/Richter a v juniorské kategorii Max Kubat.


Kapitoly článku

  1. Závody
  2. Výsledky
  3. Kompletní fotogalerie

Ve třídě ATV Solo dojel na druhém místě Sacha Dietz a za ním na třetím místě Alxander Menz, zatímco ve třídě ATV Team byli druzí Klotz/Kiesseweter a na třetím místě se umístil team Roučková/Hort.
Ve třídě Quad Solo se neudálo žádné překvapení, Michael Grimm od startu nasadil trap takovej, že s ním zbytek pole jen stěží mohlo držet krok. Michael držel Kawu za heft tak, že se hned po startu zbytku pole utrhl nejméně o 500 metrů a i do prvního kola vjížděl s tímto náskokem. Marco Fietz po třech hodinách bahenních koupelí dojel na druhém místě, těsně před třetím Marko Dorferem.
Sportkaři na cca 10 km dlouhé trati měli opravdu plné ruce práce s všudypřítomným bahnem, full gas a mašiny ne a ne se odlepit. Po hodině a půl byla trať lemovaná odpadlíkama, ale opravdu se nebylo čemu divit. Třída Quad Team čítala na 12 teamů, nejlépe si zde vedl team Luboš/Bieniek, za nimi na druhé příčce dojel team ve složení Albrecht/Meissner a trojlístek uzavřel team jezdců Dam/Dam.

Nová technika, nové barvy a motivace pro zajetí:

Jak jinak zajet nová kamna než ve tříhodinové Cross Country bitvě, Jan Dušek za řídítka Can Am 1000 zasedl poprvé při nájezdu do přejímek a po absolvování kompletních registrací zalehl za řídítka s dalšími 10 jezdci v kategorii ATV Solo, kde se čekalo na odpálení startu. Jan Dušek si s novinkou pod prdelí po tříhodinovce dojel pro 5. příčku, po celou dobu dýchal na záda jezdci z Andymotors stáje. Šíma se ale nedal a svou 4. pozici si v závěru definitivně utvrdil. Další staronovou mašinu představila malá závodnice Marie-Elein Wrona, která se svou Yamahou 250 ve třídě mláďat do 11 let urvala 5. příčku.

Video:


Pokračování článku: Výsledky

Kapitoly článku

  1. Závody
  2. Výsledky
  3. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 1x

Články šampionátu Německo

Offroad Quad Challenge - vyhlášení

20.11.2016, Závody
V sobotu 19.11. 2016 proběhlo vyhlášení celkové sezony německého šampionátu Offroad Quad Challenge 2016, kde se českým z...

Marvin na bahně umí

19.09.2016, Závody
Máme za sebou předposlední závod seriálu Mistrovství Německa v Cross Country známého pod zkratkou XCC, který se odjel m...

Česko vyzvalo Německo

14.09.2016, Závody
A stalo se tak v KTM-Ring Motodrom Höchstädt, kde o uplynulém víkendu vypukla opravdová válka. Stíhačkové provokace dět...


Nepřehlédněte

Redakční testy





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.47s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce