QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Cross Country do nové sezony: Dočká se i moravský kraj?

Text: Ollie Roučková | Foto: Ollie Roučková | Datum: 11.02.2016 | Zobrazeno: 4461×

Cross Country do nové sezony: Dočká se i moravský kraj? V posledních letech velice často slýcháme žehrání na fakt, že se Cross Country stále víc stěhuje do Čech a že se málo jezdí na Moravě. Jak se zdá, poměr tratí bude i letos převyšovat v Čechách. Budou tu nové tratě, naopak v Žáru se letos nepojede.


Kapitoly článku

  1. Závody
  2. Kompletní fotogalerie

Jak je již zvykem, kalendář Cross Country bývá zveřejněn jako jeden z posledních. Není důvod k panice, máme tu první informace o chystaném kalendáři. Také nám bylo potvrzeno, že se pro letošní sezonu v kategorii 4kolek nebudou konat žádné změny v kategoriích a řádech.
Pro tuto chvíli tu máme ověřenou dvojici závodů, které mají pevný termín a pevná místa konání. Shodou okolností se jedná o pilotní a závěrečný závodní víkend celé série. Vyndejte si diáře a poznamenejte si :
Jak jsme již avizovali v úvodu, letošní ročník by měl přinést nové tratě. Jednou z nových tratí bude členitá, technická trať v Milovicích. Jedná se o nově namotanou trať, na které se doposud v Milovicích CC nejelo. Další změna padá k velmi smutné zprávě, letos se bohužel Cross Country nepojede na velmi oblíbené trati v Žáru.
Pořadatelé nám prozatím více informací neprozradili, máme přislíbený kompletní kalendář v co nejbližší době, který bude zveřejněn i na oficiálních stránkách CC.

Kapitoly článku

  1. Závody
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.50 Známkováno: 2x

Články šampionátu MČR Cross Country

Zrušená Vysoká Pec

30.03.2017, Závody
Bohužel musím zrušit závod Crosscountry, plánovaný na 1 - 2 dubna ve Vysoké Peci....

Zabahněné Sedlčany

20.03.2017, Závody
S pořádáním prvního mistrovského závodu si opět pospíšila série Cross Country, o uplynulém víkendu připravili dvoudenní ...

První závodní Stels v ČR

30.01.2017, Závody
Stels Guepard 850i V-Twin, se v našich končinách stává realitou. Po loňském představení, nastala otázka jestli se tato r...


Nepřehlédněte



English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.58s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce