QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo

Legenda Gladiátor za kilo

Text: Ollie Roučková | Zdroj: TZ | Datum: 03.12.2014 | Zobrazeno: 2162×

Legenda Gladiátor za kilo Legenda Gladiátor za kilo! Ano je to tak Journeyman přichází s další neodolatelnou cenovou nabídkou, Gladiátor RX 510 za 99 000 Kč včetně DPH a TP. Příplatek za naviják a TZ pouhých 2 900 Kč.



  • AKCE: MEGAAKCE!! Od 1.12. do odvolání, nejpozději do14.12.2014 Jsme pro Vás připravili vánoční překvapení - Gladiator RX510 jen za 99.990,- a prodloužený model RX510-A jen za 109.990,- Kč!
Nejslavnější Gladiator všech dob se vrací! Nejdostupnější kvalitní "pětistovka" 4x4 na českém trhu! Čtyřkolka JourneyMan Gladiator RX510 se nesmazatelně vryla do paměti všech příznivců čtyřkolek svými fenomenálními výkony v extrémních závodech, kde porazila naprosto všechny konkurenční značky bez ohledu na výkonnostní a objemovou třídu. Závodník Martin Malát na tomto stroji dokonce dosáhl absolutního vítězství v celém seriálu extrémních Offroadmaratonů 2009 a celkový počet vítězství se počítá na desítky. Svým nejnovějším vítězstvím v náročné třídenní Quad Extreme Rallye 2010 opět dokázal kvality tohoto stroje. A aby toho nebylo málo, v roce 2012 vybojovali otec a syn Dvořákovi na původním vítězném stroji z roku 2009 skvělé 2. a 3. místo na prvním Mistrovství ČR v trialu! Nyní se tento legendární stroj vrací v limitované edici jako JourneyMan Gladiator RX510 Marathon Legendary Edition. I vy můžete jezdit se čtyřkolkou, která již vstoupila do síně slávy čtyřkolkového sportu.
Osvědčený motor objemu 493cc, pohon 4x4 s uzávěrkou diferenciálu, modifikovaný rám, možnost volby mezi základní (510RX) a prodlouženou verzí (510RX-A), homologace tažného zařízení pro silniční použití, široká nabídka pracovního i sportovního příslušenství a skvělá cena - to je Journeyman Gladiator RX510 Marathon Legendhary Edition! Čtyřkolka Gladiator RX510 je profesionální pracovní stroj pro všechny druhy těžké práce. Již v základu je vybaven robustními ocelovými nosiči se zvýšenou nosností, prostorným úložným boxem pod sedlem a tažným zařízením s možností táhnout i tlačit nejrůznější pracovní příslušenství. V nabídce dostupných doplňků naleznete širokou škálu travních sekaček, mulčovačů a vozíků. Dále jsou k dispozici sněhové radlice, zemědělské sprejery a dlouhá řada dalších užitečných pomocníků pro pracovní využití.
Převody Gladiatora pohání modernizovaný výkonný a odolný vodou chlazený motor. Tento extrémně spolehlivý pohon disponuje čtyřtaktní a čtyřventilovou SOHC technologií. Svůj výkon přenáší na zadní hnaná kola prostřednictvím mohutného bezúdržbového variátoru a kardanových hřídelí. Pohon předních kol je samozřejmě možné elektronicky připojit. Převodovka umožňuje jízdu vpřed i vzad pro běžné použití a redukovaný, supersilný převod do pomala pro pracovní užití a tažení přívěsu. Motor se startuje elektrickým, nebo záložním mechanickým startérem. Převodový systém je jednoduše a snadno udržovatelný a je navržen pro minimální nároky na údržbu. Veškeré převodové a kardanové skříně jsou utěsněny proti vlhkosti a mají odvětrávací systém, který dovolí vyrovnávání tlaku bez znečistění převodového oleje. Gladiator je kompletně odpružen pomocí čtveřice mohutně dimenzovaných, dvojitých A ramen s plynulým nastavením tuhosti. Toto moderní víceprvkové odpružení s dlouhými zdvihy zajišťuje komfortní a pohodlnou jízdu i na velkých nerovnostech. Stroj má tedy nejmodernější a zcela nezávislé zavěšení všech kol. Pohon všech kol zajišťují kardanové hřídele (žádný hnací řetěz). Odpružení a tlumení jsou optimální pro komfort a výkon.Odolné šestiplátnové pneu s jedovatě šípovým vzorkem jsou navrženy pro ideální off road trakci. Jejich vynikající záběrové schopnosti umožní projet i velmi těžkým terénem a jejich dlouhá životnost uspokojí i náročného uživatele.
Krycí panely a blatníky jsou vyrobeny z plně probarveného polyethylenu, jejichž parametry a barevnost jsou vhodné pro práci, zábavu, či lesní a loveckou činnost. Pružnost těchto panelů zajišťuje vysokou odolnost při jakýchkoliv činnostech a velmi snadnou opravitelnost. Gladiator RX510 má 12V elektrický systém. Indikační kontrolky oznamují jízdu s dálkovými světly, zařazení jednotlivých rychlostí, sepnutí pohonu 4x4 a uzamknutí mezinápravového diferenciálu. Atraktivní barevný LCD displej disponuje kompletními provozními informacemi včetně otáčkoměru. Stroj je vybaven dálkovými i tlumenými světly, brzdovými světly a kompletní elektrickou výbavou. Brzdy jsou kompletně hydraulické, kotoučové, brzdící všechna čtyři kola. Jejich ovládání je na řidítkách a u pravé nohy. Výkon a odolnost brzd jsou více než dostatečné při jakémkoliv počasí a zatížení. Na tento stroj také poskytujeme zvýšenou tříletou záruku a doživotní tovární záruku na rám stroje. Zaručujeme Vám, že při běžném použití stroje tento klíčový prvek nikdy neselže a nevyskytne se na něm mechanický defekt způsobený výrobní, nebo montážní vadou. Tato jedinečná a vysoce nadstandardní záruka platí pro prvního majitele stroje, nevztahuje se na spotřební materiál a je nepřenosná.
Kvalifikovaný servis, dodávky náhradních dílů a technická podpora na území ČR jsou samozřejmé. **Tažné zařízení je plně homologováno a lze ho využívat i v silničním provozu. Za příplatek 10.000,- vč DPH je možné získat akční verzi Snowblaster, obsahující profi sněhovou radlici a zateplené návleky na řidítka!

Cena obsahuje naviják, tažné zařízení a šestiplátnové pneumatiky.
  • 119.990,- 99.990,- Kč verze 510
  • 129.990,- 109.990,- Kč prodloužená verze 510-A
  • Příplatek za naviják a TZ 2.990,-
  • paket Snowblaster - příplatek 10.000,- za radlici a zateplené rukávy


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Další články

Elektrická koloběžka ke čtyřkolce zdarma

14.10.2022, Články
Zakupte v období 3.10.-31.10. 2022* jeden z modelů čtyřkolky Segway Snarler AT6 a získejte značkovou elektrickou koloběž...

Ke každé čtyřkolce Segway Snarler AT6 vozík zdarma

19.07.2022, Články
Chystáte se koupit čtyřkolku populární značky Segway? Nyní dostanete ke každé čtyřkolce Snarler AT6 vozík Shark Garden v...

5 let záruka na všechny stroje CFmoto

11.03.2021, Články
I vy jste se v tomto roce stali, nebo se stanete, součástí rodiny majitelů čtyřkolek a motocyklů CFMOTO? Máme pro vás vy...





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.34s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce