QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Novinky Journeyman na výstavě Motocykl 2014 v Praze

Text: Ollie Roučková | Zdroj: TZ | Datum: 27.02.2014 | Zobrazeno: 4283×

Novinky Journeyman na výstavě Motocykl 2014 v Praze Společnost Journeyman CZ, jeden z největších dodavatelů profesionálních pracovních čtyřkolek a příslušenství na český a slovenský trh s mnohaletými zkušenostmi a rozsáhlou prodejní a servisní sítí po celé České a Slovenské republice, vám i letos na Motocyklu představí ucelenou řadu svých produktů a opět nebude chybět několik zásadních novinek!



K vidění bude několik Gladiatorů X8 EFI, nejprodávanějších 4kolek let 2012, 2013 i začátku roku 2014. Ovšem letos jako hlavní novinku Journeyman představí zcela nový výkonný agresivní model sportovně užitkové čtyřkolky, a to dvouválcovou osmistovku Gladiator Z8 EFI V-twin, jenž by dle všech předpokladů měl řádně rozhýbat vody v kategorii SSV.
Pro náročné zákazníky společnost Journeyman též připravila modely Gladiator X8 a Z8 ve speciální ELKA Edici na špičkových kanadských tlumičích ELKA St.1. Oba tyto modely s tlumiči ELKA budou na výstavě k vidění. V kategorii UTV/SSV budou předvedena samozřejmě i další populární “autíčka" ze stáje Journeyman - stylová rozšířená "buggy" Gladiator Z6 EFI EX v plné expediční výbavě ve stavu čerstvě dokončené expedice, dále pak osvědčený dělník Gladiator UTV 630 EFI a v neposlední řadě loňská novinka - robustní výkonné dvouválcové UTV Gladiator UTV 830 EFI.
Druhou novinkou, kterou Journeyman na Motocyklu představí, je designově precizně zpracovaný sportovní 4x4 model od SMC - Gladiator 720 Sport. A co víc, myslíme i na něžné pohlaví a tato designová kráska bude vyvedena ve speciální “lady” edici, takže milé dámy, přijďte se podívat na stroj, který by vás mohl výrazně zaujmout!
A to stále není vše! Dále na Vás samozřejmě čekají další skvělé čtyřkolky z nabídky Journeyman. K vidění samozřejmě bude špičkový, v loňském roce designově výrazně zmodernizovaný, výkonný stroj SMC Jumbo 720R, který se na podzim 2012 nesmazatelně zapsal do historie absolutním vítězstvím v nejnáročnější kategorii Mistr Quad 4x4 v nejtěžších závodech ČR - Offroad Maratonu 2012. I rok 2013 byl pro Jumbo 720R v závodních kolbištích úspěšný, kdy v Offroad Maratonech opět obsadil bednu, tentokrát druhé a třetí místo! Jumbo 720R se letos loučí s karburátorem a již v průbehu tohoto roku ho čeká modernizace v podobě verzi EFI! Již několikaletou stálicí je na stánku Journeyman nesmrtelný model Gladiator 510 MLE, který v roce 2012 oprášil svou závodní historii a v prvním ročníku mistrovství ČR v trialu získal titul prvního a druhého vicemistra! V druhém ročníku pak již nenechal nikoho na pochybách a obsadil první a druhé místo! K vidění budou samozřejmě další stroje pod hlavičkou Journeyman – modely Gladiator X6 EFI, Snake 100 a špičkové dětské 4kolky Buzz a RAM 90.
Součástí prezentace Journeyman bude letos i několik čtyřkolkových “specialitek". Můžete se těšit na reinkarnovavou nejdelší čtyřkolku na světě, legendárního “Jezevčíka XXL”, silniční speciál Jumbo 720R, již zmíněnou “lady ATV”, expediční Z6 EX a ještě něco navíc... V již tradičním trialovém parku si budete moci na vlastní kůži vyzkoušet novinku Gladiator 720 Sport a obě nejprodávanější čtyřkolky ČR - Gladiatora X8 a Gladiatora 510! Na výstavě samozřejmě budete moci jako obvykle využít různých speciálních cenových akcí a slev na zboží firmy Journeyman CZ! Těšíme se na vás na největším 4kolkovém stánku na obvyklém místě!


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 2.12 Známkováno: 8x

Další články

Boxy Shark: Když nevíte, kam s věcmi

31.01.2024, Představujeme
Čtyřkolky jsou sice prostorově velké jako malá auta (no, hodně malá), ale když vyrážíte na výlet, nebo i za prací do les...

Oblečení Finntrail: Když chcete být opravdu v suchu

20.01.2024, Představujeme
Nedejte se zmást jménem, tahle značka nepochází z Finska, nýbrž z Estonska. Ovšem za dobu své více než 10leté existence ...

Už máte na čtyřkolku pásy?

20.12.2023, Představujeme
Ne snad že byste museli propadat módní mánii, když v poslední době vidíte na polích tolik velkých traktorů přezutých z p...


Novinky a reportáže





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.45s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce