QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Wildcat - Motocykel roka 2015

Text: Ollie Roučková | Zdroj: TZ | Datum: 27.03.2015 | Zobrazeno: 2564×

Wildcat - Motocykel roka 2015 V rámci jubilejní patnácté novinářské ankety Motocykel roka, která byla nedávno vyhlášena u příležitosti konání výstavy Motocykel na bratislavském výstavišti Incheba EXPO, získal Arctic Cat Wildcat X cenu odborné novinářské poroty jako nejlepší stroj kategorie Quad.



O Arctic Catu Wildcat se hovoří jako o nejlepší sportovní side-by-side současnosti. Kombinace silného motoru 1000 ccm EFI, tuhého perimetrického rámu Exoskeleton a vynikajícího sportovního podvozku dává této ostré sportovní Side-by-side jedinečnou ovladatelnost, jistotu a zábavnost v extrémním terénu, a zároveň z Arctic Catu Wildcat dělá špičkové závodní nářadí s výrazným vítězným potenciálem.
Nejnovější Wildcat X 2015 zachovává a dále rozvíjí úspěšnou koncepci i všechny osvědčené znaky předchozího modelu včetně anatomických sedaček, elektronického posilovače řízení, zadní korby s vysokou nosností 136 kg, LED osvětlení, mohutných hliníkových nárazníků nebo výškově nastavitelného volantu, ale navíc přichází s podstatně vylepšeným pérováním a s novým líbivým barevným provedením.
Odborní motorističtí novináři zvolili vítězem ankety Wildcat X ve speciální výbavě Limited, která navíc nabízí vysoce odolné hliníkové disky ITP Beadlock, špičkové pneumatiky ITP Blackwater Evolution, celohliníkové racingové boční dveře, plně nastavitelné tlumiče ELKA STAGE 5, tvarovanou plastovou střechu a atraktivní dvoubarevnou grafiku.
Poté, co sportovní Wildcat zvítězil v Německu v roce 2013 v anketě „Quad of the Year“ coby Side-by-side roku, tak nyní značka Arctic Cat opět potvrzuje technickou vyspělost a technologickou kompetenci svých produktů v silné konkurenci stále populárnějších strojů kategorie Side-by-side.


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 1x

Další články sekce Arctic Cat

Nová Alterra TRV 700i

19.12.2017, Novinky
Sedmistovková čtyřkolka Alterra TRV od amerického výrobce Arctic Cat je ideálním kompromisem mezi prací a zábavou. Dopol...

Jakub Vágner spoléhá na čtyřkolku Arctic Cat TRV 700i XT PS

19.01.2017, Novinky
Jakub Vágner, známý český sportovní rybář a držitel mnoha světových rekordů, a čtyřkolka Arctic Cat TRV 700i XT PS....

Čtyřkolky Arctic Cat pro polskou armádu

26.04.2016, Novinky
Poté, co čtyřkolky Arctic Cat vyhrály výběrová řízení pro české hasiče, se nyní začínají prosazovat i v sousedním Polsku...


Nenechte si ujít





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.33s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce