QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


SMC a SYM 2010

Text: Matěj Oliva | Foto: Matěj Oliva | Datum: 15.11.2009 | Zobrazeno: 6210×

SMC a SYM 2010 Tito dva taiwanští výrobci za poslední dobu ušli dlouhý kus cesty a i na letošní výstavě ukázali byť malý, ale přeci jen další pokrok ve vývoji.


SYM

Už na první pohled vystupují čtyřkolky tohoto výrobce z řady díky nápaditému designu. Ten byl letos inovován hlavně u menší třístovky a dvěstěpadesátky, které dostaly o něco méně elegantní, o to více sportovní kabát. Bohužel se zatím jedná pouze o koncept, nicméně sériová výroba se dá očekávat. Druhou novinkou je pak prodloužený Quad Raider 600 s dlouhým sedlem a opěrkou pro spolujezdce.

SMC

Na stánku SMC stály osvědčené stroje RAM 520 a 320 obuté do silničních pneumatik a oblečené do bílé barvy. Dvojici silničních strojů ještě doplnila malá padesátka rovněž na silničních gumách. Mnohem zajímavější je ale koncept Jumbo 700. Nenápadná čtyřkolka s designem předních světel trochu podobných Hondě Ricon, nezávislým zavěšením všech kol a především s motorem o obsahu 700 kubíků. Ten je čistě dílem vývojářů v SMC, s Dinli nemá nic společného. Motor by měl být o 10 koní silnější než jeho hlavní taiwanský soupeř.


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 2.50 Známkováno: 2x

Další články sekce SYM

Intermot: Adly, Cectek, Gamax, Hyosung, Kymco, Masai, SYM, TGB

18.10.2008, Novinky
Největší porci fotografií přináší korejská, ale hlavně taiwanská produkce. Čtyřkolek, které se vyrábějí v těchto zěmíc...




English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.34s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce