QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Setkání zástupců PARAMO

Text: Ollie Roučková | Foto: Ollie Roučková | Datum: 29.10.2013 | Zobrazeno: 4654×

Setkání zástupců PARAMO Setkání zástupců PARAMO probíhalo i letos v prostorách Autodromu Sosnová, stejně jako v minulých letech tak i letos uspořádala společnost PARAMO pro své zákazníky firemní den, kde nám byly představeny novinky týkající se sloučení obchodní politiky Orlen Oils Česko a Paramo, a.s., ale také nám byli představeni jednotliví zástupci motoristických disciplín, kteří zastupují Mogul barvy.


Kapitoly článku

  1. Setkání zástupců Paramo
  2. Kompletní fotogalerie

Na závěr byl představen zbrusu nový internetový portál www.dobrehusty.cz, který je propojen s Facebookovým profilem, ke dnešnímu dni čítá 12 829 fanoušků. Cílem celého dne bylo setkání všech příznivců motorových orgií spolu s propojením adrenalinu v celé své škále, který Autodrom Sosonová nabízí. Firemního dne se účastnili zástupci průmyslových podniků a personálních agentur nejen regionálního a celorepublikového významu, ale i firmy s mezinárodní působností. Úderem desáté hodiny nás přivítal Segment manažer pro prodej mazacích olejů Leoš Dostál, který nás hned v úvodu informoval o připravujícím se sloučení obchodní politiky Orlen Oils Česko a Paramo, a.s., kde lídrem na trhu bude i nadále značka MOGUL. Poté nám byli představeni zástupci motorových disciplín, kde nám jednotliví zástupci odprezentovali disciplíny, ve kterých jsou lídry jak v ČR ale také na Evropských úrovních.

Jména zástupců týmů, kteří na akci promluvili:

  • Roma Kresta, Petr Gross - Kresta Racing
  • Roman Častoral
  • Aleš Kmoníček - Montáže Brož Racing Team
  • Josef Mňuk - Mňuk motokros team
  • Karel Scheder - Czech Enduro Team (manažer juniorské reprezentace)
  • Otto Knebl - Knebl Drag Factory Racing Team
  •  Ollie Roučková – Mogul Big Shock racing team
Po všetečných otázkách moderátora, který nás doprovázel celým dnem, na nás čekal den plný adrenalinu. Jednotlivé skupiny se rozdělily do stanovišť, kterých se v Sosnové sešlo minimálně šest: Offroadový polygon, asfaltový okruh, motokáry, jízdy v Rallye speciálech, Bugginy, Rallye simulátory
Ten kdo mezi adrenalinem odpočíval měl tu možnost navštívit stany s občerstvením, nebo se mohl zastavit ve stanech jednotlivých Mogul závodních stájí, které nám byly představeny v ranních hodinách. Jezdci i mechanici byli připraveni na všechny dotazy, abychom si mohli představit jak náročné jsou jednotlivé disciplíny závodnických ES, jezdci nás při prezentaci zavedli do hloubky samotných disciplín, ale také na nás čekala prezentace naživo: Otto Knebl nám představil při exhibičních startech jeho monstrozního dragstera KDF Kawasaki ZX12R NX.
Při ranní prezentaci byla vylosována jména tří šťastlivců, kteří si mohli okusit na vlastní kůži jízdu v Rallye Speciálu Romana Kresty. Ti kteří nebyli vylosováni nemuseli být smutní, ta podívaná na to jak si Rallye speciál počíná na Autodromu Sosnová byla famózní. A aby se neřeklo, všichni ostatní se mohlis Romanem Krestou svézt v zapůjčeném Rallye speciálu, které nám poskytl Autodrom Sosnová.
V duchu adrenalinu se nesl celý den, až do pozdího odpoledne, kdy byly vyhlášeny výsledky Fiesta Cupu, který probíhal během celého dne. Jedna cvičná jízda a šup do ostrého slalomu mezi kužely, drifty v zatáčkách a nájezdy do dlouhých Sosnovských rovinek.

Kapitoly článku

  1. Setkání zástupců Paramo
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 3.00 Známkováno: 2x

Další články

Jak se vyrábí čtyřkolky CFMOTO? Zjišťovali jsme přímo v čínské továrně

28.11.2023, Reportáže
Asi se shodneme, že CFMOTO ve čtyřkolkách dnes už patří mezi špičku, mezi čínskými výrobci určitě. Vrtalo vám ...

Otestovali jsme novinky od Yamahy

29.08.2022, Reportáže
Není nad to, než si svou vysněnou čtyřkolku pořádně proklepnout a na živo se přesvědčit, že právě ona je tou pravou. Pře...

Polaris Camp 2022 naživo za řídítky i volanty

13.04.2022, Reportáže
Letošní testovací dny Polarisu v Milovicích nabídly několik pěkně postavených tratí, ale hlavně možnost přímého porovnán...


Novinky





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.45s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce