QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Quad 2/2014

Autor: Quad magazín | Datum: 20.04.2014 | Zobrazeno: 3327×

Quad 2/2014 Právě se do trafik dostalo nové číslo Quadu! Samozřejmě, že je ve znamení letošních jarních novinek, ať už to je Access MAX 700 LT, EMU 800 ATV, Gladiator X8 EPS Elka Edition nebo Polaris Sportsman 570. Nezapomínáme ani na cestovatele, kromě obligátního Rumunska, si počtete o expedici do Izraele nebo na Ukrajinu a sportovní úspěchy našich jezdců na italské Baje rozebíráme s členy Vype Racing Teamu a s Honzou Duškem.


Test: EMU 800 ATV - Nová kapitola

Přesně tak. HiSun, potažmo u nás EMU, chce psát svými posledními novinkami zcela novou kapitolu své historie. Chtěli by kapitolu po všech stránkách úspěšnou a jejím základem se mají stát jak rozšířené UTV, tak i čtyřkolka se stejným pohonem.

Test: Linhai 400 Dragon Fly - Dračí moucha

To, že pětistovky u nás z trhu prakticky vytlačily dřív oblíbená čtyřkila a další menší obsahy, je dáno jejich neobyčejně příznivou cenou. Vyrobí se jich totiž statisíce, a tak jsou výrobní náklady hodně nízko. Pořád ale ještě najdete výjimku, třeba tenhle Linhai Dragon Fly.

Test: CF Moto Gladiator X8 EPS ELKA - Nebe a dudy

Málokdy se vám stane, že jedete dvakrát na stejném stroji a pokaždé je ten zážitek úplně jiný. Skoro jako dvě různé mašiny – to je základní X8 vs. její nejnabitější verze na podvozku Elka a s posilovačem řízení!

Bazar: Polaris Sportsman 800 - Mr. BIG

Sportsman 800 oslaví napřesrok desáté narozeniny a jde bez debat o jednu z nejoblíbenějších velkoobjemových čtyřkolek na trhu. I když je tahle mašina pořád ve výrobě, má už tak bohatou historii, že není od věci podívat se jí na zoubek i ze servisního hlediska.

Cestopis: Zimní Ukrajina

Jelikož u nás žádná zima nebyla, tak jsme se domluvili se starou expediční partou, že za sněhem vyrazíme jinam. A kam jinam? No přece do ukrajinských Karpat. Politická situace na Ukrajině zrovna příznivá není, ale to nás od expedice neodradí.


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.50 Známkováno: 2x

Další články časopisu QUAD magazín

Dvě pětiletky QUADU!

30.09.2015, Aktuálně v tisku
Nechce se tomu věřit, ovšem je to pravda. Quad tímhle číslem slaví desetileté výročí! Dvě pětiletky, dekádu, desítku, ať...

Quad 04/2015

10.08.2015, Aktuálně v tisku
Horké léto přineslo horké novinky pro sezonu 2016. Polaris nás všechny znovu ujistil, že nejsilnější UTV prostě dělá on,...

Quad 03/2015

15.06.2015, Aktuálně v tisku
Těsně před nástupem léta tu je další Quad, aby vám přinesl to nejaktuálnější ze čtyřkolek, co se odehrává v české kotlin...


Novinky a reportáže





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.23s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce