QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Novoroční vyjížďka po sedmé

Text: Ollie Roučková | Foto: Ollie Roučková | Datum: 11.01.2016 | Zobrazeno: 4030×

Novoroční vyjížďka po sedmé Novoroční vyjížďka si pomalu, ale jistě začíná zapisovat silnou historii ve městě Kalupy nad Vltavou, které hostilo novoroční vyjížďku již po sedmé. Letošní ročník hostil 98 čtyřkolek, místo načítání km organizátoři zvolili víc zastávek a již nyní víme, že se příští ročník bude stáčet k nové trati.



Počasí pomalu přeje v zimě i motorkářům, a tak do města ležícího asi 20 km severně od Prahy v okrese Mělník dorazila cca stovka jezdců - 98 čtyřkolek, 3 motorkáři a Johan s Patrolem. V koloně jsme zaznamenali i jezdce z Německa, kteří přijeli s klukama z ATV klub Dubi.
Celá akce proběhla ve vyjížďkovém duchu, na čemž zapracovali především pořadatelé, kteří letošní ročník shrnuli „Pojali jsem to tak, že najedeme míň km, a více si zablbneme a pokecáme“.
Když jsem se blížila do Kralup nad Vltavou, cestou jsem potkávala jednu čtyřkolku za druhou, ale především se jednalo o účastníky vezoucí čtyřkolky na vleku, no a není se čemu divit teploměr ukazoval -5 °C. I tak se našlo pár nejotrlejších jezdců, kteří přiletěli na akci po ose.“Těch kdo jezdí po ose ubývá. Po ose jeli ze Sýkořice, což je cca 50 km, a nebo ze Zahájí, což je podobné.“
Po naježdění cca 40 km se kolona zastavila na občerstvení, kde na nás čekal bohatý raut. Sladké, slané, řízečky, ovoce, zelenina no prostě vše co si hladovej kolkař uměl představit. Pro příští sezonu pořadatelé připravují drobné změny, zejména v trase. Ta by měla začít na trati, kteru mají kluci v plánu vybudovat.


O akci přímo s jezdci, ti nám akci zhodntili takto:

  • Jiří Vorel:
"Děkujeme všem kteří dnes dorazili do Kralup na novoroční. Doufáme, že se vám akce líbila, každý našel to své poježdění , přátele, kamarády a hojně zaplnili bříška. Je fajn potkat staré známé, ale i nové tváře ať už z daleka nebo jen přes kopec. Takže opravdu VÁM všem patří VELKÉ díky. A pro nás je to motorem, že tyhle akce má cenu dělat a že stále je zájem ze strany nás všech, nás všech čtyřkolkářů."
  • Richard Láska:
"Ačkoliv jsem byl jen nejezdící (ale za to žeroucí) účastník, přesto jsem rád že jsem tam byl viděl zase ty starý známý ksichty (jak píše keeper), a poznal i pár nových tváří. Doufám že zanedlouho budu zas mít kamna pod p.delí, a že vás zas uvidím i mimo knajpu..."
  • Johanik:
"Jako vždy perfektní akce. Díky Vorlíkovi."


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.80 Známkováno: 5x

Další články

Jak se vyrábí čtyřkolky CFMOTO? Zjišťovali jsme přímo v čínské továrně

28.11.2023, Reportáže
Asi se shodneme, že CFMOTO ve čtyřkolkách dnes už patří mezi špičku, mezi čínskými výrobci určitě. Vrtalo vám ...

Otestovali jsme novinky od Yamahy

29.08.2022, Reportáže
Není nad to, než si svou vysněnou čtyřkolku pořádně proklepnout a na živo se přesvědčit, že právě ona je tou pravou. Pře...

Polaris Camp 2022 naživo za řídítky i volanty

13.04.2022, Reportáže
Letošní testovací dny Polarisu v Milovicích nabídly několik pěkně postavených tratí, ale hlavně možnost přímého porovnán...


Novinky a reportáže





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.29s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce