QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Najdi parťáka pro vyjížďky na motorce díky nové aplikaci GoBikers

Text: TZ | Foto: TZ | Datum: 01.03.2017 | Zobrazeno: 5491×

Najdi parťáka pro vyjížďky na motorce díky nové aplikaci GoBikers Pro všechny milovníky motorek, tříkolek i čtyřkolek tu máme skvělou zprávu. Na jaře vyjde aplikace do chytrých telefonů, díky které si můžete naplánovat jakýkoliv výlet po České republice a pokud vám bude chybět parťák, díky GoBikers ho jednoduše najdete. Aplikace navíc bude zdarma! Ke stažení bude aplikace od 1.3.2017!


Do vašich chytrých telefonů si od 1.3. můžete stáhnout a nainstalovat novou aplikaci, kterou ocení všichni motocykloví nadšenci. Ať už vlastníte superbike, enduro, chopper, skútra, babetu, veterána, ale i tříkolku nebo čtyřkolku, bude se vám hodit aplikace GoBikers, která je určená pro všechny, kteří milují tento koníček a styl života.

A co nám aplikace GoBikers přináší?

V první řadě jde hlavně o nalezení parťáka na společný výlet na motorce nebo čtyřkolce. Každý má většinou nějakého kamaráda, se kterým se jezdí projet, ale často se stává, že dotyčný nemá čas. Ať už kvůli práci, rodině či jiným koníčkům. Nemusíte sedět doma, případně jezdit sami, protože díky GoBikers naleznete někoho dalšího, kdo s vámi pojede.

Aplikaci využijí i motorkářské skupiny. Už se nemusíte zdlouhavě domlouvat přes různá fóra a skupiny, vše zvládne tato aplikace.



Jak uvádí tvůrce David Javornický: "Nechtěl jsem zakládat žádnou motorkářskou sociální síť. Aplikace je založená na společném cestování. Snažil jsem se, aby aplikace byla co nejjednodušší a srozumitelná."

Jak GoBikers funguje?

  • Přihlásíte se pomocí účtu na Facebooku nebo přes e-mail.
  • Založíte výlet.
  • Počkáte, kolik účastníků se přihlásí.
  • Potvrdíte výlet, buď všem nebo jen některým.
  • Společně pak můžete okamžitě komunikovat díky chatu, který je pro konkrétní účastníky výletu.
Nejdůležitějším faktorem je samozřejmě počet uživatelů. Čím více jich bude, tím je větší bude pravděpodobnost, že najdete motorkáře nebo někoho na čtyřkolce pro společný výlet po celé naší zemi.

Aplikace GoBikers bude dostupná pro platformu iOS a Android 4.4 a vyšší a co je nejlepší, bude zdarma!

Stáhněte si GoBikers a zjednodušte své plány na výlety během sezóny. Ušetříte si spoustu času nekonečným domlouváním a dohadováním, kdy a kam vyrazit. O to víc si pak můžete užít samotnou jízdu na svém stroji, protože na ní budete mít víc času. Navíc potkáte spoustu dalších nových lidí se stejným koníčkem, ze kterých se mohou stát přátelé na celý život.
GoBikers je aplikace pro všechny, kteří vědí, že nejde o cíl, ale o cestu!

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.25 Známkováno: 4x

Další články

Čtyřkolky na veletrhu Motosalon 2024

03.03.2024, Novinky
První březnový víkend již tradičně patří zahajovací motocyklové výstavě, letos brněnskému Motosalonu. Oproti minulým let...

Americké stroje Polaris nově v Poděbradech

08.02.2024, Novinky
Závodní bugyna RZR Pro R Factory amerického výrobce Polaris vítězně prolétla Saúdsko-arabskou pouští a fanoušci týmu Séb...

Čtyřkolky CFMOTO nyní ještě dostupnější.

31.01.2024, Novinky
Atraktivní prodejní akce na začátku roku jsou pro značku CFMOTO, resp. jejího dovozce, společnost Journeyman CZ, již sam...




English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.26s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce