QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Journeyman v nových prostorách

Text: Filip Tichý | Foto: Jiří Jevický | Datum: 07.06.2016 | Zobrazeno: 6314×

Journeyman v nových prostorách Na sjezdu z dálnice D1 na Stránčice, tedy jen kousek za hranicemi Prahy, vyrostla nová velká centrála značky Journeyman, největšího dovozce pracovních čtyřkolek do ČR a SR. Co je zde pro zákazníky připraveno?”


Kapitoly článku

  1. Centrála
  2. Kompletní fotogalerie

Především je to obrovská plocha celkem 3300 m2 budov a volných ploch k parkování, samotné sklady mají přes 1000 m2, v jednom jsou připravené čtyřkolky pro dealery a zákazníky, v druhém pak náhradní díly. Ve skladu čtyřkolek je více jak 250 paletových a regálových míst pro ATV a UTV a dost volného místa pro montáže nových čtyřkolek. Dealeři ocení umístění hned vedle sjezdu z D1 a vlastní vykládací rampu.
Na potřebné věci pro opravu a servis čtyřkolek Journeyman tedy nebudete muset čekat, sklady jsou obrovské a ještě se postupně dále naplňují. Během léta zde budou statisíce dílů na desítky typů strojů z aktuální i historické nabídky Journeyman. Značka se totiž může pochlubit i tím, že se stará o veškeré stroje dovážené i před desítkou let, např. i dnes již raritní značky AIE. V nové centrále je samozřejmě k dispozici kompletní záruční i pozáruční servis včetně diagnostiky CF Moto a SMC.
Důstojné je i servisní zázemí pro zákazníky a obchodní partnery, na ploše o rozloze 390 m2 najdete showroom s kompletní přehlídku nabízených modelů a příslušenství, kancelářské a jednací prostory. A jako zajímavost také pěknou sbírku pohárů - ocenění za závodní úspěchy továrního týmu JM Racing. Najdete zde i příslušenství CF Moto, Kolpin, Cycle Country, SHAD, Moose, Frontland, Iron Baltic, G4B, Koso a mnoho dalších. Kompletní sortiment příslušenství si můžete prohlédnout i na eshopu eshop.journeyman.cz.
Sídlo těsně za krajem Prahy umožňuje i příjemnou možnost si stroje vyzkoušet na přilehlých tratích – projedete se lesem i bažinami, a přitom je to těsně vedle frekventované dálnice, kde lesáci ochránci přírody nemůžou proti provozu motorových vozidel moc protestovat.
K vyzkoušení jsou připravené předváděcí modely ročníků 2015-2016 - aktuálně ATV modely Gladiator X8, X8 EPS, X550 EPS, X450 EPS, Jumbo 720R, e-Buzz 50 a horká novinka Gladiator X520 EPS, dále pak motocykly CF Moto NK 650, NK 650 ABS, TK 650 a skútr Jetmax 250.

Kapitoly článku

  1. Centrála
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 4x

Další články sekce Journeyman

CFMOTO zlevňuje čtyřkolky

04.05.2022, Novinky
„Všichni zdražují, ale CFMOTO Gladiator zlevňuje,“ tak zní titulek jarní akce, kterou pro zákazníky přichystal český dov...

Gladiator X8 V-twin DeLuxe EPS v akci

02.01.2018, Novinky
V zimní SUPERAKCI nyní dostanete v celé české a slovenské obchodní síti Journeyman k dvouválcové čtyřkolce, modelu Gladi...

Akce od Journeymanu: Gladiator X450 začíná na 109.990,- vč. DPH

13.07.2017, Novinky
Dovozce pracovních čtyřkolek do ČR a SR, firma Journeyman CZ, nabízí na začátek prázdnin pro zákazníky v ČR zajímavou...


Novinky a reportáže





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:1.13s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce