QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Journeyman s Gladiatory na Motosalonu v Letnaňech!

Text: TZ | Foto: TZ | Datum: 18.02.2015 | Zobrazeno: 4129×

Journeyman s Gladiatory na Motosalonu v Letnaňech! Společnost Journeyman CZ, největší dodavatel pracovních 4x4 čtyřkolek na český a slovenský trh s mnohaletými zkušenostmi a rozsáhlou prodejní a servisní sítí po celé České a Slovenské republice, Vám letos na výstavě Motosalon představí ucelenou řadu svých produktů. Jako obvykle nebude na stánku Journeyman chybět několik zásadních novinek!


Čeká Vás kompletní řada pracovních strojů Gladiator v čele s dlouhodobě nejprodávanější čtyřkolkou ČR, Gladiatorem X8 V-Twin, který v roce 2014 dostal nově do výbavy posilovač řízení (EPS). Letošním největším lákadlem ovšem bezesporu bude novinka v kategorii jednoválců, zcela nový, designově i propracovaností velmi povedený Gladiator X550 EFI! Řada pracovních Gladiatorů je pak doplněna stálicemi na trhu - legendárním nejprodávanějším Gladiatorem všech dob, modelem Gladiator 510 MLE a oblíbeným dělníkem Gladiatorem X6 EFI.
V posledních letech se i v ČR rozšiřují čtyřkolky kategorie UTV/SSV a i v tomto segmentu mají Gladiatoři své pevné místo. Těšit se můžete na jedno z nejsilnějších pracovních UTV na trhu, model Gladiator UTV 830 V-Twin. Novinkou v této kategorii pak je nový jednoválcový model Gladiator UTV 550 EFI, který jakoby z oka vypadl silnějšímu bratříčkovi.
Pro vyznavače adrenalinu a expedicí je pak připraven nejsilnější z Gladiatorů, model Gladiator Z8 EFI V-Twin, který nejen díky cenové dostupnosti už značně rozhýbal vody v kategorii SSV!
Pro náročné zákazníky společnost Journeyman připravila modely Gladiator X8 a Z8 ve speciální ELKA Edici na špičkových kanadských tlumičích ELKA St.1. Oba tyto modely s tlumiči ELKA budou na výstavě k vidění.

Journeyman na Motosalonu dále představí designově precizně zpracovaný sportovní 4x4 model od SMC - Gladiator 720 Sport EFI, v loňském roce designově výrazně zmodernizovaný, výkonný stroj SMC Jumbo 720R EFI, který se na podzim 2012 nesmazatelně zapsal do historie absolutním vítězstvím v nejnáročnější kategorii Mistr Quad 4x4 v nejtěžších závodech ČR - Offroad Maratonu 2012.
Chybět nebude ani nejdelší čtyřkolka na světě, legendární “Jezevčík XXL”
Na výstavě samozřejmě budete moci jako obvykle využít různých speciálních cenových akcí a slev na zboží firmy Journeyman CZ!

Těšíme se na Vás!
Journeyman Team

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 2.50 Známkováno: 4x

Další články k modelu Gladiator X8

Gladiator X8 V-twin DeLuxe EPS v akci

02.01.2018, Novinky
V zimní SUPERAKCI nyní dostanete v celé české a slovenské obchodní síti Journeyman k dvouválcové čtyřkolce, modelu Gladi...

Další články sekce Journeyman

CFMOTO zlevňuje čtyřkolky

04.05.2022, Novinky
„Všichni zdražují, ale CFMOTO Gladiator zlevňuje,“ tak zní titulek jarní akce, kterou pro zákazníky přichystal český dov...

Gladiator X8 V-twin DeLuxe EPS v akci

02.01.2018, Novinky
V zimní SUPERAKCI nyní dostanete v celé české a slovenské obchodní síti Journeyman k dvouválcové čtyřkolce, modelu Gladi...

Akce od Journeymanu: Gladiator X450 začíná na 109.990,- vč. DPH

13.07.2017, Novinky
Dovozce pracovních čtyřkolek do ČR a SR, firma Journeyman CZ, nabízí na začátek prázdnin pro zákazníky v ČR zajímavou...


Nenechte si ujít





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:1.64s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce