QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


GLADIATOR X5.25 Anniversary Edition

Text: Ollie Roučková | Zdroj: TZ | Datum: 26.03.2015 | Zobrazeno: 4145×

GLADIATOR X5.25 Anniversary Edition Čtyřkolky Gladiator jsou v ČR a SR dlouholetými lídry na trhu a dovozce Journeyman i továrna CF Moto jsou na tento fakt patřičně hrdí. Při příležitosti 25. výročí továrny CF Moto a ocenění Journeyman jako jednoho z nejlepších importérů CF Moto na světě, jsme jako poděkování pro naše zákazníky přichystali naprosto jedinečnou číslovanou limitovanou edici legendárního modelu Gladiator X5!



Tento první Gladiator nové éry CF Moto se stal veleúspěšným nástupcem starších modelů a dlouho se držel na výsluní popularity. S příchodem EFI verzí model X5 na čas zmizel do ústraní, aby se mohl nyní vrátit v naprosto jedinečné a přísně limitované edici pod názvem GLADIATOR X5.25 Anniversary Edition! Fantastická výbava, punc jedinečnosti a hlavně neskutečná cena – to jsou hlavní důvody, proč tento „sváteční“ model musíte mít. Limitovaný GLADIATOR X5.25 Anniversary Edition je kompletně vybavený pracovní stroj vyvedený v elegantní černé barvě s černými doplňky a speciálními výročními číslovanými polepy. K běžné plné výbavě dostanete opravdu pořádný „balík“ výročních dárků v hodnotě mnoha tisíc korun!

Standardní výbava:

Silný naviják 3000 lbs, homologované tažné s el. zásuvkou, elegantní černá kola s šestiplátnovými šípovými odolnými pneu, masivní nosiče.

Výroční výbava GLADIATOR X5.25 Anniversary Edition:

Kvalitní praktický kufr Kolpin Rear Cargo bag, špičková 100% nepromoková a větruodolná motobunda se zimní vložkou Neowell/Journeyman, kvalitní španělská cross přilba SHAD, hodnotný dárkový balíček CF Moto (stylová USB, čepice, triko/košile...)
Hodnota výroční výbavy činí bezmála 13.000,- Kč a toto vše máte od nás k limitovanému Gladiatoru X5.25 ZDARMA !!!
A to nejdůležitější nakonec – limitovaný GLADIATOR X5.25 může být váš za pouhých 129.990,- vč. DPH, dostupný je samozřejmě i oblíbené prodloužené verzi „A“ (139.990,- vč. DPH) Samozřejmostí je nadstandardní 3-letá záruka, celorepublikový servis a skladová dostupnost levných náhradních dílů!


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 2.80 Známkováno: 5x

Další články sekce CF Moto

Čtyřkolky CFMOTO nyní ještě dostupnější.

31.01.2024, Novinky
Atraktivní prodejní akce na začátku roku jsou pro značku CFMOTO, resp. jejího dovozce, společnost Journeyman CZ, již sam...

Čtyřkolkové novinky na veletrhu EICMA: CFMoto a Segway

11.12.2023, Novinky
Na začátku minulého měsíce proběhl v italském Miláně tradiční veletrh EICMA, který je zaměřený především na motocykly, a...

CFMOTO zlevňuje čtyřkolky

04.05.2022, Novinky
„Všichni zdražují, ale CFMOTO Gladiator zlevňuje,“ tak zní titulek jarní akce, kterou pro zákazníky přichystal český dov...


Novinky a reportáže





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.12s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce