QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Glad za Glada aneb střídání stráží

Text: Ollie Roučková | Zdroj: TZ | Datum: 10.08.2015 | Zobrazeno: 2744×

Glad za Glada aneb střídání stráží Gladiator 510 je pravděpodobně nejprodávanější 4x4 pracovní čtyřkolkou v české ATV historii. V takřka nezměněné podobě se udržel na trhu od roku 2007. V době svého uvedení na trh Gladiator 510 představil nadčasový design, který ani dnes neurazí a také dostatečný výkon, určený nejen na práci (stačí vzpomenout legendární vítězství Offroad Maraton 2009).



I legendy se ovšem jednou loučí a jedno takové loučení právě letos nastalo. Továrna CF Moto se s novými modely, které odstartoval veleúspěšný model Gladiator X8, posouvá zase o level dále a “staré” modely opouští. Právě legendární “510tka” jde na zasloužený odpočinek jako první, její výroba už skončila. Než však CF Moto, resp. Journeyman, vyrazí do dalšího boje se zcela novým vstupním modelem Gladiator X450 (jehož předprodukčního testování se český dovozce aktivně účastní), nahradí model 510 modernizovaným pracákem Gladiatorem 530!
Co je u modelu Gladiator 530 nové a co je stejné? Stejná je technika, rám, motor, ovládací prvky, v podstatě i velikost a celkové rozměry. Co je však oproti 510 nové a lepší jsou bezpochyby výměnné bočnice, které při karambolu ušetří pěkné peníze, zadní partie je osazena dvěmi plnohodnotnými světly (510 má jen jedno centrální) a poměrně objemnou odkládací schránkou. Stroj celkově působí bytelnějším dojmem, k čemuž přispívají masivní zesílené nosiče a bytelný zadní trubkový nárazník. Modernizací prošla i řadící páka a přehledný digitální displej. Celkový vzhled stroje je více “pracovní”. V nabídce je krátká i dlouhá verze, v černé barvě, s černými plechovými koly, silným navijákem a homologovaným tažným zařízením v základní ceně. Tedy plně vybavený “echt” pracovní stroj. A jelikož Journeyman vždy s uvedením nového modelu do prodeje něco zajímavého přichystá, tak i nyní zákazníky čeká opravdu lákavá nabídka. Modernější a lépe vybavený silný 4x4 stroj s uzávěrkou předního diferenciálu za levnější cenu! 
  • Gladiator 530 je v prodeji za fantastických 119.990,- vč. DPH, což je vzhledem k výše uvedným vlastnostem cena v dané kategorii bezkonkurenční.
  • Dlouhá verze Gladiator 530-A pak za 134.990,- vč. DPH!  Stroje jsou skladem, stejně tak samozřejmě nahradní díly a příslušenství. A majitelé loučící se legendy 510 také nemusí mít obavy o své stroje, díly a příslušenství budou samozřejmě k dispozici v dostatečném množství i nadále!


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 2.25 Známkováno: 4x

Další články sekce Journeyman

CFMOTO zlevňuje čtyřkolky

04.05.2022, Novinky
„Všichni zdražují, ale CFMOTO Gladiator zlevňuje,“ tak zní titulek jarní akce, kterou pro zákazníky přichystal český dov...

Gladiator X8 V-twin DeLuxe EPS v akci

02.01.2018, Novinky
V zimní SUPERAKCI nyní dostanete v celé české a slovenské obchodní síti Journeyman k dvouválcové čtyřkolce, modelu Gladi...

Akce od Journeymanu: Gladiator X450 začíná na 109.990,- vč. DPH

13.07.2017, Novinky
Dovozce pracovních čtyřkolek do ČR a SR, firma Journeyman CZ, nabízí na začátek prázdnin pro zákazníky v ČR zajímavou...




English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.17s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce