QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Car Wars

Text: Ollie Roučková | Zdroj: Dedulka | Datum: 01.06.2015 | Zobrazeno: 3649×

Car Wars Sezona Car Wars začala, celou zimu jsme se na tuto akci těšili a že se vydařila. Touto nevšední akcí nás provede Richard Mošna, který na Car Wars vystupoval se svou Show na čtyřkolce.


Kapitoly článku

  1. Car Wars
  2. Kompletní fotogalerie

Na Car Wars jsem byl podruhé. Minulý rok jsem zde vystupoval také, ale měl jsem dost na pilno. Vystoupení na Car Wars jsem měl dopoledne a hned na 12. hodinu jsem musel letět do Brna, abych stihl vystoupení na Stunt Battle Europe 2014. Musím říct, že minulý rok na Car Wars se mi nejvíce podařila jízda po jednom kole v tom nejvíce možném náklonu před pádem, a to hned dvakrát! Jinak mi skvěle vyšly všechny tríčky, tak jak jsem chtěl.
Domluva s organizátory je luxusní a akce je to prostě bomba. Akce trvá tři dny a já mám show v hlavní den dění, tedy v sobotu. K dispozici mám obrovský plac, kolem kterého jsou mraky lidí. Mám hned vedle placu velké místo pro mé zázemí, což je pecka.
Jezdím zde show po dobu 20 minut. Během té doby se snažím dle inspirace, většinou od nejlehčích po nejtěžší tríčky předvést vše co umím. Předvedl jsem divákům i nové triky, které jsem při tréninkách letos nacvičil. Je to prostě mega akce, kde se můžete mrknout na vytuněné bouráky, nebo nadupané veterány. Pro jiné jsou tu také super káry jako je např: Nissan GTR. Milovníci hudby zde mohli vidět přeplněná auta audiem.
Letos díky sponzorům Rockstar Energy Drink mám luxusní zázemí v podobě RR stanu, kde se pečlivě připravuji na show. Velké díky také patří firmě 2Hmoto  díky kterým mohu letošní sezonu po materiální stránce vůbec jet. Dokonce na akci jsem dostal nové oblečení od ctyrkolky4u.
Musím říct, že se počasí vydařilo na jedničku! Slunce přálo a hřálo. Super atmosféra a bombasticky organizovaná akce. Vřele doporučuji.

Kapitoly článku

  1. Car Wars
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Další články

Jak se vyrábí čtyřkolky CFMOTO? Zjišťovali jsme přímo v čínské továrně

28.11.2023, Reportáže
Asi se shodneme, že CFMOTO ve čtyřkolkách dnes už patří mezi špičku, mezi čínskými výrobci určitě. Vrtalo vám ...

Otestovali jsme novinky od Yamahy

29.08.2022, Reportáže
Není nad to, než si svou vysněnou čtyřkolku pořádně proklepnout a na živo se přesvědčit, že právě ona je tou pravou. Pře...

Polaris Camp 2022 naživo za řídítky i volanty

13.04.2022, Reportáže
Letošní testovací dny Polarisu v Milovicích nabídly několik pěkně postavených tratí, ale hlavně možnost přímého porovnán...




English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:1.12s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce