QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Arctic Cat připravuje nového Wildcat X

Text: Ollie Roučková | Datum: 04.01.2013 | Zobrazeno: 2966×

Arctic Cat připravuje nového Wildcat X Arctic Cat poměrně nedávno vyjel ze sportovním Side-by-Side, ale už nyní rozšiřuje svojí Wildcatí rodinu. V prosinci Arctic Cat odhalil Wildcat 4, a teď to s největší pravděpodobností vypadá, že je na obzoru další nový - Wildcat X.



Bohužel, zatím nemáme více informací týkajících se novinky, kterou Arctic Cat přísně střeží, všechny fotografie jsou zahaleny do oblak písku. Takže, jak asi bude Wildcat X vypadat? Srovnávat s původním Wildcatem můžeme jen podle obrázků, které poodhalují podobně vypadající rám, ale více informací zatím nemůžeme vydat. Je opravdu velmi složité ze zahalené novinky odtušit její vyladění a inovace. Je možné, že Arctic Cat bude reagovat na rozvíjející se trh a našlápne svůj model co se motorické části týče, reakce na Polarise RZR XP 900 může být razantní.
Tato zpráva v nás bohužel zanechává více otázek než odpovědí, budeme si muset počkat do března, kdy nám Arctic Cat odhalí Wildcatí novinku s označením X.


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.33 Známkováno: 3x

Další články sekce Arctic Cat

Nová Alterra TRV 700i

19.12.2017, Novinky
Sedmistovková čtyřkolka Alterra TRV od amerického výrobce Arctic Cat je ideálním kompromisem mezi prací a zábavou. Dopol...

Jakub Vágner spoléhá na čtyřkolku Arctic Cat TRV 700i XT PS

19.01.2017, Novinky
Jakub Vágner, známý český sportovní rybář a držitel mnoha světových rekordů, a čtyřkolka Arctic Cat TRV 700i XT PS....

Čtyřkolky Arctic Cat pro polskou armádu

26.04.2016, Novinky
Poté, co čtyřkolky Arctic Cat vyhrály výběrová řízení pro české hasiče, se nyní začínají prosazovat i v sousedním Polsku...


Novinky a reportáže





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.78s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce