QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


2016 Can-Am Defender

Text: Ollie Roučková | Datum: 05.10.2015 | Zobrazeno: 5700×

2016 Can-Am Defender Zatímco v minulosti byly Side x Side této značky spjaty hlavně se silnými motory připravenými ke sportovnímu nasazení, dnes chce jít Can-Am i dalšími cestami svého vývoje. Co dnes patří mezi řadu potřeb každé firmy, to je v zásadě i pracovní nasazení. A proto vzniká široká škála Can-Am Defenderů. Pojďme se podívat, co nabídne.


Kapitoly článku

  1. Defender
  2. Kompletní fotogalerie

Ocelové profily jsou poskládané do velkého ochranného rámu, ve kterém je uložen dvouválcový Rotax – HD10 o objemu jednoho litru a výkonu 72 koní. Primárně je UTV koncipováno jako unikátní pracant, který je určený pro tu nejtěžší práci, a tak Can-Am Defendera osadil zcela novou převodovkou. Její přizpůsobení je poskládáno tak, aby Defender mohl co nejlépe tahat velké náklady a byl co nejhladší zejména v pomalé jízdě.
To hlavní se samozřejmě skrývá pod kapotou. Protože jde o pracanta, najdeme tam kromě zcela nového podvozku inspirovaného automobilovým průmyslem, také klasická A ramena se zdvihem 25 cm. Celkově má Defender 27 cm světlé výšky. Nejzajímavější je samozřejmě kokpit. Defender je uzpůsoben pro tři dospělé osoby, celkově je vnitřní část uzpůsobená zejména pro praktičnost (prostorné, jednoduché, omyvatelné). Volant má větší průměr, aby bylo nové UTV lépe ovladatelné a poskytovalo lepší manipulaci při práci (volant je nastavitelný). Displej poskytuje kompletní přehled o aktuálním dění, zobrazuje: rychloměr, otáčkoměr, ujeté vzdálenosti, hodinu, stav paliva, zařízení pozice, indikátor bezpečnostního pásu a 4 x 4, diagnostiku, automatické vypnutí….
Pro větší komfort je řadící páka umístěna na palubní desce. Na spolujezdce tu čeká mohutné madlo nad kterým je umístěna prostorná schránka. V základní výbavě se můžete těšit na dynamický posilovač řízení a přední diferenciál s technologií Wisco-Lok.

Video:



  • Defender bude k dispozici: v barevném provedení: žlutá, zelená a Camo
  • Nosnost: nákladního prostoru je téměř 500 kilogramů
  • BRP přišel s novinkou - u tohoto modelu je roční plán údržby, který napomáhá snížit celkové náklady na údržbu. Roční doporučení údržby je 3000 km, nebo 200 hodin.
  • Nechybí pohon: 2x4, 4x4 a 4x4 s uzávěrkou
  •  V základní výbavě: 12" hliníkové ráfky
  • Balíček XT nabízí navíc: větší kola, kompletní kabina, bočnice nákladového prostoru, ochranné rámy...

Kapitoly článku

  1. Defender
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Další články sekce Can-Am

Maverick X3 Turbo

28.11.2016, Představujeme
PRVNÍ X3 v ČR!!!! Zcela nový Can-Am Maverick X3 Turbo, řadový tříválec o objemu 900ccm a 154hp je již k vidění na prodej...

Snow Flyer - Maverick X Ds 1000R Turbo

01.12.2014, Představujeme
Další transformer od Can Amu je tu, tentokrát transformací prošel Maverick. Než se absolutní novinky dostanou k nám do E...

Pořádné monstrum

30.10.2014, Představujeme
Modifikovaných Can-Am Renegade vymykajícím se všem konvencím na které jsme zvyklí, potkáváme čím dál častěji. Nálož ext...


Nenechte si ujít





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.71s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce