QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Novoroční vyjížďka 2014

Text: Ollie Roučková | Foto: Eli | Datum: 08.01.2014 | Zobrazeno: 2537×

Novoroční vyjížďka 2014 Aneb Vorlik není Vorlik, ale opeřenec! Rekordní počet čtyřkolek zavítal na Novoroční Vyjížďku v Kralupech nad Vltavou, která se konala již po páté. Počet účastníků se přibližoval stovkové hranici a jaká akce vlastně byla nám popsal Eli.


Eli:

Aneb Vorlík není Vorlik, ale opeřenec! Je 6 hodin ráno, zvoní mi budíček, nabuzenej na sraz který se dnes koná v Kralupech nad Vltavou. Balím oblečení, odnáším to do auta. Nakládám Raptisko na vozejk, kontroluju vybavení, zdali mám všechno. ,,Říkám si, že asi jo,, sedám do auta a vyrážím. Kralupy mám cca 65 km daleko, což není zrovna kousek, po cestě tedy přemýšlím o tom kdo vůbec na sraz přijede, jakou pojedeme cestu, a hlavně se modlím nad tím, aby nebylo bahno jako minulý rok. Přijíždím do cíle cca v 8:20, tam už je spousta lidí a čtyřkolek, tak tedy parkuji a jdu všechny pozdravit. Vorlik ke mně hnedka přiběhne se slovy: ,,Pojď si dát sekanou,, tak přeci nemohu odmítnout. Při pojídání sekané koukám na další a další a další a další čtyřkolky a auta co přijíždějí. Nestačím se divit kolik lidí nakonec přijelo. Čekal jsem velkou účast, ale tohle mně fakt překvapilo. Jestli jsem správně počítal, tak se srazu zúčastnilo 87 strojů. Což je fakt mazec, nečekal jsem takovouhle účast. Vorlík zavelel, tak jsme se šli připravit, na spanilou jízdu, která měla následovat.

Vyrazili jsme, projeli jsme městem, hnedka na první cestu a už jsme si to drncali. První zastávka nás čekala v údolí s výjezdy, kde si každý mohl vyzkoušet jak na tom je z odvahou, popřípadě se svým strojem. Většina výjezdy a sjezdy zvládla bez větších problému, ale jak to tak bývá, našlo se i pár jedinců co zkoušeli různé freestylové triky. No, proti gustu, žádný dišputát. Tak jsme to tam projeli, někdo pokutálel a jelo se dál. Poté jsme dojeli na motocrossovou trať, a kousek dál na nás čekala ještě jedna, kde jsme se mohli projet na trati, která je určená pro závody Burianka Cup, jedná se o trať v Cítově. Parádní trať, skvělé skoky, náročná na ruce. Párkrát jsem se po trati projel, někteří jedinci se ke mně přidali. Ale bylo jich pár, je to škoda, mohla tam být celkem sranda. Další zastávka byla na odkališti. Kde v minulém roce všechny ,,pobavil,, Capri. Letos ale né a né někam zapadnout. Chápal jsem ho, asi zrovna neměl náladu. Tak jsem se jel podívat na jeho osudné místo, ale letos už to bylo suché a dalo se to project.
Ale kousek opodál bylo dosti podobné bahýnko, kde někteří zapadli a museli je vytáhnout kolegové, pomocí navijáků. Každý si tam přišel na své, výjezdy, sjezdy, bahno, voda, skoky. Odtud se již jelo zpět na jídlo. Každý se na to velmi těšil, možná proto ani nechtěli pořádně jezdit. Dojelo se zpět na parkoviště. Zbývalo jen naložit čtyřkolky, převléknout se a vyrazit do restaurace. V restauraci bylo krásně, pastva pro oči. Velmi široký výběr jídla, které nemělo chybu. Sám osobně jsem si dvakrát přidal. Asi bych si přidal i potřetí. Ale už nebylo kam to dát, byl jsem přecpaný. Tak jsme alespoň s ostatními prohodili pár slov a pomalu se chystali na cestu domů. Den velmi rychle utekl, a už se těším na příští rok. Chtěl bych poděkovat, za velmi vydařenou akci.

Vorlik akci okomentoval takto:

Ahoj hlásí se Vorlici (jak jsem dnes zaslech, myslím že od kořena "opeřenci"). Děkujeme všem kteří dorazili na novoroční vyjížďku a projezdili a projedli s námi celý den se čtyřkolkama a u gáblíku. Jsme rádi, že akci chválíte a možná ještě více nás těší komentáře s poznámkou o dalším roce. pokud to bude v našich silách určitě bude. Děkujeme Zounek Zdenek - Gogous - za pečivo k snídani.Všem ještě jednou přejeme vše nej do nového roku a hlavně všichni kolama dolů. A za dnešek dáváme ROZHODNĚ PALEC NAHORU !!!


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.45 Známkováno: 11x

Další články

Houdkovice lámaly rekordy

10.07.2017, Reportáže
Houdkovická výstava zavedla čtyři tisícovky návštěvníků rovnou do motoristického sedmého nebe. A že výstavy v Houdkovicí...

Jízda s pašíkem 2016

07.01.2017, Reportáže
V některých koutech republiky přišel konec roku dříve než bývá zvykem. V případě čtyřkolkářů to bylo už 17. prosince v B...

Mošna rozhodně neloví Pokémony

16.09.2016, Reportáže
Do každého vystoupení hází nové tríčky, každá akce je jiná. A nejen právě proto se s Richardem setkáváme na nejrůznějšíc...


Nepřehlédněte

Kalendář akcí

  Duben 2024  
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Nenechte si ujít





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.24s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce