QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo

Maxima Racing Oils oznámila své profesionální superkrosové / motokrosové týmy pro rok 2016

Text: Ollie Roučková | Zdroj: TZ | Datum: 02.02.2016 | Zobrazeno: 1712×

Maxima Racing Oils oznámila své profesionální superkrosové / motokrosové týmy pro rok 2016 San Diego, Kalifornie – Závodní oleje Maxima jsou součástí profesionálního motokrosového mistrovství světa již od roku 1979 a rok 2016 nebude výjimkou. Maxima Racing Oils s potěšením oznamuje své technické partnerství pro nadcházející sezónu. Hned tři přední tovární týmy budou v mistrovství světa v superkrosu a motokrosu 2016 exkluzivně využívat kompletní řadu olejů, maziv a přípravků Maxima při svých bojích o titul a stupně vítězů.


AutoTrader / Monster Energy / Yamaha

Nejnovější tovární tým který se rozhodl závodit s oleji Maxima. Tým se sídlem v Huntsville v Severní Karolíně, dosud známější jako JGR MX Team, pro sezónu 2016 angažoval tři špičkové jezdce. Justin Barcia a Weston Peick budou bojovat ve třídě 450 v obou šampionátech - Monster Energy Supercross a Pro Motocross Nationals, třetím jezdcem je Phil Nicoletti, který také pojede oba šampionáty.

Monster Energy Kawasaki

Tovární tým Kawasaki Racing se spoléhá na Maximu jako dodavatele veškerých olejů, maziv a přípravků pro péči již více než deset let. V roce 2016 pojede za tovární tým Kawasaki dominantní uchazeč o titul Eli Tomac, kterého v obou sériích Monster Energy Supercross i Pro Motocross Nationals bude doplňovat Wil Hahn.

Monster Energy / Pro Circuit / Kawasaki

Šéf týmu Mitch Payton věří olejům Maxima již více než 20 let. Jeho tovární tým Kawasaki se letos vrací do bojů ve třídě 250cc Lites hned s pěti špičkovými jezdci, z nichž každý může bojovat o titul. Tento silný tým sází na Američany Tylera Bowerse, Joe Savatgyho, Adama Cianciarulu a Chrise Alldredge, ale pozadu nechce zůstat ani Švýcar Arnaud Tonus.

O značce MAXIMA

Americká společnost Maxima byla založena roku 1979, a v současnosti je předním světovým výrobcem a dodavatelem vysokovýkonných olejů, maziv a dalších přípravků vyvinutých speciálně pro motocykly a čtyřkolky. Maxima je uznávána jako jedna z nejvyhledávanějších značek závodního světa. Desetiletí aktivní účasti ve vrcholovém profesionálním závodění vedly k vývoji řady pokročilých technologií a široké škále špičkových produktů. Společnost Maxima v této tradici pokračuje a neustále hraje aktivní roli ve světě motosportu a závodění, nepřestává vyvíjet špičkové produkty pro hobby jezdce i tovární závodní týmy a mistry světa.
Podrobnější informace o olejích, mazivech a dalších přípravcích Maxima naleznete na stránkách oficiálního dovozce, firmy ASP Group s.r.o.



Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Další články

Elektrická koloběžka ke čtyřkolce zdarma

14.10.2022, Články
Zakupte v období 3.10.-31.10. 2022* jeden z modelů čtyřkolky Segway Snarler AT6 a získejte značkovou elektrickou koloběž...

Ke každé čtyřkolce Segway Snarler AT6 vozík zdarma

19.07.2022, Články
Chystáte se koupit čtyřkolku populární značky Segway? Nyní dostanete ke každé čtyřkolce Snarler AT6 vozík Shark Garden v...

5 let záruka na všechny stroje CFmoto

11.03.2021, Články
I vy jste se v tomto roce stali, nebo se stanete, součástí rodiny majitelů čtyřkolek a motocyklů CFMOTO? Máme pro vás vy...





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.24s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce