QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Aligátoří stopou II

Autor: Aligátor | Foto: Aligátor | Datum: 11.05.2011 | Zobrazeno: 5530×

Aligátoří stopou II Po prvním ročníku a kladném ohlasu čtyřkolkářů jsem nezůstal chladným a pustil se do přípravy pokračování srazu Aligátoři Stopou II. V první řadě jsem oslovil majitele Camp Dešná, jestli do toho půjde tento rok zase. A po dohodě termínu a určitých pravidel, jsem už v zimním období zveřejnil datum srazu, aby si lidi mohli zavčas udělat volno, případně prohodit nějakou tu službu v rachotě.Opět jsem oslovil firmy a začalo jednání čím by mne mohly podpořit, aby se čtyřkolkářům sraz líbil.


Kapitoly článku

  1. Reportáž z akce
  2. Kompletní fotogalerie

Hlavním partnerem se stala firma TOMICO , která se postarala o hlavní cenu v tombole a to sadu pracovních pneumatik , ale taky spoustu jiných dárečků pro každého. Další velké díky a poděkování patří i ostatním firmám, konkrétně: ABECO , DV MOTO, JOURNEYMAN , KAVYT , LINSYS , QUADMANIA.CZ , QUAD OFFROAD , QUADWEB.CZ, R.W.D. SHOP.CZ , STAMEV , VDZ , 4KOLKY ZLÍN .
Příjezd byl možný od pátku, kdy jsem byl nachystán na první nájezd od páté odpolední, navíc pro prvních 20. kolek bylo památeční tričko na sraz. Každý, kdo přijel dostal evidenční číslo, srazovou samolepku a nějaké ty hovadinky. I když si s náma počasí pohrávalo, tak nakonec byl páteční večer bez deště. Do desáté večer se sjelo 52 kolek, což bylo jen o dvě míň než celkový počet při prvním srazu. Na pátek toho moc nebylo, jen se ubytovat, pokecat, no a kdo chtěl, tak mohl prověřit, jak jsem vykoulel mini dráhu pro volnou zábavu.

V sobotu od rána jsem očekával příjezd ještě tak 20 strojů, ale opak byl pravdou. Navalila se na mne lavina kolek, která se zastavila na pořadovém
čísle 118 ks. Což jsem vůbec ale vůbec nečekal, a o to větší radost jsem měl.
Dopoledne si mohli kolkaři vyzkoušet, jak se pracuje v bagru nebo si pojezdit na už zmiňované dráze, kde byl i malý brod, který se ovšem některým i vymstil v podobě vykoupání jezdce i kolky.
Na 12:01 byl nahlášen odjezd na spanilou jízdu našim okolím, kde na nás čekalo focení na louce a nějaké to video z cest v podání Aligatorky, tak i letadlo pilotované panem Ivošem s odvážnou Verčou za objektivem. Po příjezdu zpět na základnu po ujetí 60 km byl čas do 18:00 hodiny a každý si mohl pojezdit na trati , polenošit či dát něco za škraň , protože pak právě v tu hodinu začala tombola a taky vyhlášení nejvzdálenější kolky a top kolky srazu.
Po vylosování tomboly a vyhlášení ocenění Nejvzdálenější kolky srazu, která byla až z Rakovníka Wladanek a Nej kolky, kterou získal za extravagantní nápad Drtikol bo jeho kolka ležela rozhozená na ponku , jsme se dali do pokecu o všem možném i nemožném. No ti, co neodjeli domů a zůstali do neděle, tak jsme se dopoledne rozloučili a já si mohl vydechnout po náročném víkendu, ale zato oceněn nádherným počtem zúčastněných.

V závěru bych chtěl poděkovat všem sponzorům a dobrovolným pomocníkům a taky každopádně všem, co dojeli se svými mazlíky na sraz . A pokud se vše povede tak rozhodně se můžete těšit příští rok na Aligátoři Stopou III.

Kapitoly článku

  1. Reportáž z akce
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.23 Známkováno: 13x

Další články

Houdkovice lámaly rekordy

10.07.2017, Reportáže
Houdkovická výstava zavedla čtyři tisícovky návštěvníků rovnou do motoristického sedmého nebe. A že výstavy v Houdkovicí...

Jízda s pašíkem 2016

07.01.2017, Reportáže
V některých koutech republiky přišel konec roku dříve než bývá zvykem. V případě čtyřkolkářů to bylo už 17. prosince v B...

Mošna rozhodně neloví Pokémony

16.09.2016, Reportáže
Do každého vystoupení hází nové tríčky, každá akce je jiná. A nejen právě proto se s Richardem setkáváme na nejrůznějšíc...


Nepřehlédněte

Kalendář akcí

  Duben 2024  
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345


English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.31s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce