QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo

Polaris setkání v Nashville

Text: Ollie Roučková | Zdroj: Polaris | Datum: 29.11.2011 | Zobrazeno: 6799×

Polaris setkání v Nashville Každoroční celosvětové Polaris setkání pořádané přímo výrobcem čtyřkolek Polaris, bylo situované do města hudby Nashvillu v Tennesse. Akce, které se účastní pravidelně kolem tří tisíc lidí mající co do činění s Polarisem ať čtyřkolkou či s side by side byla jako vždy organizačně skvěle zvládnutá.


Kapitoly článku

  1. Polaris demo jízdy
  2. Polaris představení
  3. Kompletní fotogalerie

 Očekávané Polaris demo jízdy

Na několika hektarovém polygonu bylo připraveno několik tras a zhruba kolem pětseti vozidel Polaris všeho druhu. Počet lidí na setkání atakoval tři tisíce a i přesto organizačně jízdy byly zvládnuty tak, že vše šlo jak po drátkách.


Nikdo nikde nečekal a vyzkoušet si mohl jakýkoliv model na zhruba tříkilometrové dráze, která se nekřížila z jinou dráhou na, které se jezdilo s jiným modelem. V každé zatáčce, ale i na rovinách nám mávali s cedulkou s nápisem „Ride Slowly“ nějací hodní lidé. Až později jsem se dozvěděl, že to byly zaměstnanci firmy hlídající rozdivočelé zákazníky od sebeublížení si rychlou neopatrnou jízdou a předcházeli soudním tahanicím.


Jízdy probíhaly ve svižném tempu za nádherného dne. Nejvíce mě zajímal nový model RZR 570 a byla jsem mile překvapená . Malý a šikovný, mrštný a obratný taková charakteristika je asi nejtrefnější. Na větší test si budeme muset počkat, až bude v české kotlině.



Nechyběly ani tuningové modely jak ukázky lidových umělců tak i historie značky. Ve fotogaalerii naleznete mnoho zajímavých fotografií z tohoto setkání, zachycených fotoaparátem ČR zástupců Polarisu.

Pokračování článku: Polaris představení

Kapitoly článku

  1. Polaris demo jízdy
  2. Polaris představení
  3. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 1x

Další články sekce Polaris

Polaris roste

11.03.2015, Články
Po rozšíření koncernu o motocyklovou značku Victory, a znovuoživení legendárního Indiana, je nejnovějším Polarisím přírů...

Polaris opět posiluje

19.01.2015, Články
Polaris zveřejnil své plány na vybudování nového výrobního zařízení v Alabamě, které poskytne dodatečné kapacity a flexi...

Rozšířená nabídka

10.11.2014, Články
Polaris Industries Inc., přední výrobce terénních vozidel, uvedl do nabídky tři další off-road vozidla: Ranger CREW® 900...



Nenechte si ujít





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.30s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce