QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo

Oficiální web Arctic Cat v novém designu

Text: Ollie Roučková | Zdroj: http://www.ac-usa.cz/ | Datum: 20.11.2013 | Zobrazeno: 2773×

Oficiální web Arctic Cat v novém designu Vítáme vás na stránkách firmy ASP Group s.r.o., oficiálního akreditovaného dovozce užitkových, rekreačních a pracovních čtyřkolek a sněžných skútrů značky Arctic Cat do České a Slovenské republiky. Společnost ASP Group Distributing (ASP Group s.r.o.) je jedním z největších distributorů čtyřkolek, skútrů a příslušenství ve střední a východní Evropě. Na trzích jako je Česká republika, Slovensko, Polsko a Rumunsko je oficiálním velkoobchodním distributorem více než 26 předních světových výrobců doplňků pro čtyřkolky a motocykly.



V těchto zemích jsme také výhradními dovozci značek Arctic Cat, TGB a Access Motor, kde zajištujeme distribuci čtyřkolek a náhradních dílů prostřednictvím rozsáhlé a profesionální dealerské sítě. Silnou a stabilní pozici na těchto trzích si naše firma vybudovala díky poctivému přístupu, profesionálně poskytovaným službám a důrazu na kvalitu námi prodávaných produktů, které vždy předem sami ověřujeme a testujeme. Jsme ryze česká společnost, která prostřednictvím našich obchodních partnerů prodává dovážené čtyřkolky, skútry a příslušenství na více jak 400 prodejních místech po celé Evropě.
U nás si vybere každý – od rekreačních jezdců, farmářů až po profesionální závodníky. V naší nabídce naleznete výrobky předních amerických a kanadských výrobců, jako například ITP, Fox shox, TJD, Kimpex, Maxima, Arctic Cat, Pro Armor, Fasst, BigGun, Two Brothers racing, Houser Racing, RPM a mnoho dalších. Téměř všechny nabízené produkty máme většinou skladem přímo v České republice, v centrálním skladu v Žebráku u Berouna, takže můžeme garantovat nejkratší možné dodací lhůty.

Hlavním cílem společnosti ASP Group s.r.o. je především spokojenost našich zákazníků, ale ani pojmy jako serióznost v obchodních vztazích, trvalá garance kvality našich produktů, rychlost a profesionalita poskytovaných služeb nejsou u nás jen prázdné fráze. Na přání našich zákazníků rádi individuálně objektivně doporučíme, a následně prostřednictvím našich dealerů odborně namontujeme veškeré námi nabízené doplňky. Navíc lze většinu námi dovážených čtyřkolek a skútrů u vybraných dealerů před nákupem bezplatně vyzkoušet a přesvědčit se tak jejich kvalitách.
Oficiální Web dostal nejen nový kabát, ale je rychlejší, intuitivnější, přehlednější. Obsahuje všechny informace o modelech, historii značky, recenze, videa, obrázky… Neustále se doplňují informace o novinkách, akcích i o tom, co nového se chystá.


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Další články sekce Arctic Cat

AKCE na čtyřkolky Arctic Cat 700 TRV

15.11.2015, Články
AKCE na čtyřkolky Arctic Cat 700 TRV - ZDARMA značková radlice SHARK a vyhřívané rukojeti Symtec. TRV 700i XT PS na prod...

Čtyřkolky Arctic Cat v Polsku

26.05.2015, Články
Oficiální dovozce čtyřkolek Arctic Cat do Polska, společnost ASP Group PL Sp.zo.o., se podílela na dodávce čtyřkolek Arc...

M8000 153" - KINCAID Limited

14.11.2014, Články
M8000 153"- KINCAID Limited: Ultimativní sportovní / závodní sněžný skútr pro agresivní jízdu v hlubokém prašanu a nepře...



Nenechte si ujít





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:1.17s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce