QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo

Firma G4R

Text: Ollie Roučková | Zdroj: TZ | Datum: 16.10.2014 | Zobrazeno: 368×

Firma G4R Vážení zákazníci, je nám velkou ctí představit v naší síti prodejců Journeyman firmu G4R s.r.o., která jasně ukazuje, jakým způsobem se má vést špičkový obchod a servis se čtyřkolkami a se vším, co k tomu patří. Firma G4R Vám kromě již výše uvedeného nabízí zcela nadstandardní individuální přístup, ať se jedná o full time servis, tréninkové jízdy, vyjížďky pod odborným dozorem, eventy nebo nakonec i půjčení 4kolek. V G4R naleznete prostě vše, co byste asi chtěli u každého prodejce.


Detail prodejců

G4R s.r.o.
Milady Horákové 1437
370 05 České Budějovice
  • Kontaktní osoba: Bc. Gereg Miroslav
  • Telefon:+420 605 442 422
  • Fax: Neuvedeno
  • WWW: www.g4r.cz

 

Popis prodejny:

Vážení zákaznící, je nám velkou ctí představit v naší síti prodejců Journeyman firmu G4R s.r.o., která jasně ukazuje, jakým způsobem se má vést špičkový obchod a servis se čtyřkolkami a se vším, co k tomu patří.

Firma G4R Vám kromě již výše uvedeného nabízí zcela nadstandardní individuální přístup, ať se jedná o full time servis, tréninkové jízdy, vyjížďky pod odborným dozorem, eventy nebo nakonec i půjčení 4kolek. V G4R naleznete prostě vše, co byste asi chtěli u každého prodejce. Vysoce kvalifikovaný personál Vám kdykoliv doporučí nejvhodnější stroj a vždy Vám dobře poradí.
V nabídce firmy G4R najdete kompletní nabídku užitkových, sportovních, UTV, side-by-side strojů, ale i dětských čtyřkolek Journeyman, které využijete jak pro adrenalinovou zábavu, tak vám budou samozřejmě i dobrým pomocníkem při práci.

V sortimentu také nechybí potřeby pro jezdce jako jsou helmy, brýle, chrániče, oblečení, boty, ale i outdoorové navigace či sportovní kamery a další doplňky.

Pro své zákazníky je firma G4R stabilním a korektním partnerem, který dle vašich potřeb vám navrhne nejlepší řešení a doporučí vám nejvhodnější stroj včetně příslušenství pro uspokojení vašich potřeb a očekávání.

Kde jinde vám poradí lépe, než tam, kde na nabízených strojích aktivně jezdí sami…

Prodávané značky:

  • SMC: Ano
  • Journeyman: Ano
  • Dinli: Ne


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Další články sekce Journeyman

Jarní akce na Gladiatory X8

12.04.2016, Články
Journeyman CZ pokračuje v jarní dávce dobrých zpráv, a od dubna 2016 nabízí dlouhodobě nejprodávanější pracovní čtyřkolk...

Journeyman v novém

14.09.2015, Články
Vážení zákazníci, od 10.9. 2015 naleznete Journeyman ve zcela nových prostorách na adrese Všechromy 98, 251 64. ...

Journeyman nabízí sortiment Baltic Iron

12.08.2015, Články
Journeyman nabízí doplňky společnosti Baltic Iron a pro své zákazníky nabízí kompletní škálu doplňků, kterou tahle znač...





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.34s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce