QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


UTV disky Hurricane už jsou tu

Text: Ollie Roučková | Zdroj: TZ | Datum: 01.07.2015 | Zobrazeno: 1912×

UTV disky Hurricane už jsou tu Léto je v plném proudu, tak proč si trochu nepoladit ty naše čtyřkolé nesmysly. Firma ASP Group přichází na trh s další novinkou a to v podobě nové produktové řady "Storm Series" pro side-by-side a velké užitkové čtyřkolky - UTV disky Hurricane.



Nové ITP disky Hurricane zcela nové produktové řady "Storm Series" nabízejí především mimořádně atraktivní osmipaprskový design s paprsky tvaru „X“ a zároveň jedinečnou tuhost díky exkluzivnímu vnitřnímu zesílenému prstenci "Rock Armor", který dává těmto diskům nepřekonatelnou strukturální pevnost - disky Hurricane se mohou pochlubit únosností až 550 kg. Podle slov Rhetta Turpina, ředitele prodeje a marketingu ITP Powersports, jsou disky ITP Hurricane nejodolnějšími UTV disky současnosti. "Navíc žádné jiné disky na trhu nenabízejí tak jedinečný design a jsme přesvědčeni, že jejich majitelé opravdu ocení, jakým způsobem tyto disky vystupují nad průměr," říká Rhett Turpin.
Výjimečná pevnost nových disků ITP je dána vzájemným provázáním paprsků tvaru „X“ v oblasti středu disků. Toto uspořádání vychází podle počítačových simulací jako vůbec nejpevnější osmipaprskové uspořádání. Vnější obvod disku je pak zesílen prstencem ITP Rock Armor na vnitřním obvodu disku, který zároveň chrání boky pneumatik před poškozením od skal a kamenů a tím zaručuje zvýšenou ochranu pneumatik. Zcela nové disky ITP Hurricane, vyrobené z vysoce odolné hliníkové slitiny, jsou k dispozici v rozměrech 12x7, 14x7“ pro všechny nejpopulárnější side-by-side.

Ceny disků Hurricane jsou


  • 2599,- Kč s DPH (12x7)
  • 2999,- Kč s DPH (14x7)


O firmě ITP

Firma ITP je již více než 30 let světovou jedničkou na trhu ATV / UTV pneumatik a disků. ITP ve svých dvou amerických závodech v Clintonu a v Jacksonu v Tennessee zaměstnává týmy zkušených inženýrů, designérů a techniků, kteří vyvíjejí vítězné pneumatiky a disky pro všechny typy sportovních a užitkových čtyřkolek a side-by-side. Pneumatiky ITP jsou vyráběny v USA a distribuovány po celém světě. Oficiálním dovozcem pneumatik ITP na český, slovenský, polský a rumunský trh je firma ASP Group s.r.o.


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Další články sekce ITP

ITP podporuje Quadcrossové mistrovství Evropy

24.03.2015, Novinky
Firma ITP je již více než 30 let světovou jedničkou na trhu ATV / UTV pneumatik a disků. ITP navazuje na americkou podpo...

Nové pneu a disky ITP u ASP Group

10.02.2015, Novinky
Autorizovaný dovozce pneumatik a disků ITP, firma ASP Group, má v nabídce nové produkty pro rok 2015. Na trh přichází od...




English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.21s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce