QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Suzuki inovuje

Text: Ollie Roučková | Foto: ATV.com | Datum: 30.06.2014 | Zobrazeno: 3660×

Suzuki inovuje Pro modelový rok 2015 přišlo pár dalších změn. Suzuki razí heslo, když už něco bylo vymyšleno a funguje to, tak není proč to měnit. Letošní vývoj se tak týká tří KingQuadů – 750AXi, KingQuad 400ASi a 400FSi. Nás samozřejmě zajímá nejvíc model 750, u kterého se pracovalo hlavně na motoru: lepší reakce na plyn, lepší studené starty, hladší chod motoru, menší spotřeba o 10%, k dispozici bude i s posilovačem řízení. Novinka má přepracovanou hlavu s upravenými vačkami, také tu máme nový výfukový systém, který nyní pomáhá plnit přísnější emisní limity.



KingQuad byl vytvořený na základě populárního, povedeného a všestranného QuadRunnera 4WD (1991). Dostal výkonnější čtyřtaktní motor o objemu 280 ccm s vysokým výkonem v nízkých a středních otáčkách. Osvědčený motor s vyšším výkonem usnadnil pohodlnější jízdu v těžkém terénu a v kombinaci s plně nezávislým zavěšením a inovativní přední uzávěrkou diferenciálu dal KingQuadu vysokou všestrannost. Rok 2005 přinesl ucelenější KingQuad 700, ten se chlubil nejen největším motorem s dostatkem točivého momentu, ale také sofistikovanými technologiemi převzatými ze sportovních motocyklů Suzuki. KingQuad 700 byl jednou z nejobratnějších, nejpohodlnějších a nejvšestrannějších čtyřkolek na trhu.
A právě pro modelový rok 2015 přišlo pár dalších změn. Suzuki razí heslo, když už něco bylo vymyšleno a funguje to, tak není proč to měnit. Letošní vývoj se tak týká tří Kingquadů – 750AXi, KingQuad 400ASi a 400FSi. Nás samozřejmě zajímá nejvíc model 750, u tohoto modelu se pracovalo hlavně na motoru: lepší reakce na plyn, lepší studené starty, hladší chod motoru, menší spotřeba o 10%, k dispozici bude i s posilovačem řízení. Novinka má přepracovanou hlavu s upravenými vačkami, také tu máme přepracovaný výfukový systém, který nyní pomáhá plnit přísnější emisní limity.

  • Barvy: červená, zelená a camo.
ATV Television Test - 2009 Suzuki King Quad 750

2015 Suzuki KingQuad 400

I tento model dosáhl drobných inovací, iridiové svíčky, jiné mapování motoru, výfukové potrubí a novou převodovkou a systémem přenášení výkonu na kola.

Pro nejmenší

Ani tato čtyřkolka nebude chybět v modelovém roce 2015. Čtyřtaktní devadesátka je osazena variátorem, nechybí jí elektrický startér. Suzuki dbala na bezpečí mladých jezdců, nechybí tu plné stupačky, ale také omezovač stisku plynové páčky.


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 4.00 Známkováno: 2x

Katalog čtyřkolek - kompletní informace o modelu

Suzuki KingQuad 750»

Další články sekce Suzuki

Eicma: galerie čtyřkolek

13.11.2010, Novinky
Milánská výstava není jen velkou přehlídkou motocyklových značek. Chybět nemohly ani nejrůznější čtyřkolky, mezi nimiž s...

Intermot: Yamaha, Suzuki, TGB, Adly, Cectek

08.10.2010, Novinky
Velké značky Yamaha a Suzuki představily kromě jednostopých novinek také svou čtyřkolovou produkci. Ale zapomenout nesmí...

Intermot: Yamaha, Suzuki a Kawasaki

17.10.2008, Novinky
Své novinky představily samozřejmě výrobci ze země vycházejícího slunce: Yamaha, Suzuki a Kawasaki....




English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.25s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce