QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Soutěž o oleje Maxima

Text: Petr Poduška | Foto: Press | Datum: 31.03.2014 | Zobrazeno: 2423×

Soutěž o oleje Maxima Portál Quadmania.cz připravil ve spolupráci se společností ASP Group soutěž, ve které můžete vyhrát 4 litry oleje americké značky Maxima. Do slosování vás dostanou správné odpovědi na dvě soutěžní otázky.


Protože americká firma Maxima vyrábí širokou škálu nejrůznějších motorových a převodových olejů pro motocykly, skútry a čtyřkolky, začneme dnešní soutěž krátkým přehledem sortimentu. Na výherce čekají 4 litry oleje podle jeho vlastního výběru, druhý v pořadí vyhrává sprej na řetěz.


ATV PREMIUM 10W-40


Motorový olej vyvinutý speciálně pro čtyřkolky s využitím nejpokročilejších aditivačních technologií. Použitím vybraných směsí základových olejů a komplexní aditivací poskytuje vynikající ochranu proti opotřebení, vysokým tlakům, oxidaci, stárnutí i tepelné degradaci. Eliminuje střihovou nestabilitu oleje (mechanické štěpení řetězců molekul viskozitních přísad). Výborně odolává extrémnímu zatížení a vysokým teplotám moderních vysokovýkonných motorů. Pro čtyřdobé motocyklové motory s mechanickou převodovkou v bloku s motorem.


SXS Premium Engine 10W40


Vysokovýkonný čtyřtaktní motorový olej speciálně určený pro moderní side-by-side. Spojuje jedinečné povrchově aktivní komponenty pro ochranu proti opotřebení a extrémním tlakům a ultra-čisté ropné základové oleje. Zajišťuje hladký a bezproblémový provoz motoru po dlouhou dobu, snižuje provozní teploty a díky technologicky velmi vyspělým aditivům zvyšuje výkon motoru. Snižuje tření, čímž minimalizuje opotřebení, poskytuje bezkonkurenční čistotu motoru a díky vysokému obsahu střihově odolných polymerů odolává mechanickému rozkladu motorových olejů, čímž poskytuje dlouhodobé vynikající ochranu motoru.

SXS PREMIUM GEAR OIL 80W90


Vysokovýkonný převodový olej vyvinutý speciálně pro hypoidní diferenciály moderních vysokovýkonných side-by-side. Chrání všechna vysoce zatížená místa hnacího ústrojí před opotřebením a proti rázovému zatížení při off-roadovém provozu. Vysokomolekulární polymerní systémy, ultrastabilní i při smykovém namáhání, minimalizují změny viskozitního indexu oleje, zvětšují tloušťku olejového filmu a účinně chrání převody i za hranicí únosnosti běžných olejů. Maxima SXS Premium GEAR využívá ultra-čistých základových ropných olejů, které zaručují vysokou stabilitu tohoto oleje i v prostředí s vysokým mechanickým a tepelným namáháním. Olej Maxima SXS Premium GEAR vykazuje vynikající antipěnicí vlastnosti a chrání proti rzi a korozi i mimo běžné provozní podmínky, například během zimního období.
Splňuje a překračuje specifikace API GL-5.


SYN BLEND 10W-40


Špičkový plně syntetický motorový olej pro čtyřdobé motocyklové motory a pro čtyřkolkové motory s mechanickou převodovkou. Speciální vysokoteplotní složení chrání důležité komponenty motoru, snižuje opotřebení, tření, teplotu, spotřebu oleje a prodlužuje jeho výměnné intervaly. Použití nových protistřihových přísad zajišťuje vysokou stabilitu viskozitního indexu. Maxima SynBlend4 navíc obsahuje protiotěrové přísady pro bezpečné zvládání extrémních zatížení a maximálních teplot.


Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.quadmania.cz. Děkujeme.

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 3x

Další články

Soutěž o přenosný kompresor AirMan

13.03.2023, Soutěže
Prázdná pneumatika dokáže nejenom pořádně pokazit výlet či pracovní den, ale zavání to také škodami na dalším majetku a ...

Soutěž o kupón v hodnotě 5000 Kč na pneumatiky Bulldog Tires

22.06.2021, Soutěže
Covidové lockdowny paradoxně přály i prodejům čtyřkolek, které si kromě těch, kdo je potřebují na práci, pořizovali i zá...

Vyhrajte vyhřívané čtyřkolkové rukojeti Symtec Quad Zone

27.11.2017, Soutěže
Venku už pořádně přituhlo, ale každý správný kolkař ví, že jezdit se dá i v mrazu. Hodně pomůže kvalitní zimní oblečení,...




English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.93s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce