QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


SHARK Accessories – profesionální ATV / UTV příslušenství

Text: Láďa Záruba | Datum: 12.04.2017 | Zobrazeno: 3435×

SHARK Accessories – profesionální ATV / UTV příslušenství Kvalitní příslušenství dokáže proměnit čtyřkolku nebo UTV v univerzální nářadí pro každou práci, nebo z ní udělat ještě zábavnější a ještě schopnější stroj. Ale tak jako ve všem, i ve čtyřkolkových doplňcích platí, že některé jsou praktičtější, kvalitnější a odolnější než jiné … ovšem obvykle si za tuto kvalitu také připlatíte. A přece existují na trhu doplňky, které spojují kvalitu a rozumnou cenu - příslušenství značky SHARK Professional Accessories.


Značka SHARK Professional Accessories byla založena před třemi lety a již od počátku klade největší důraz na profesionální kvalitu, poctivé zpracování a výhodný poměr cena/výkon. ATV a UTV doplňky SHARK Accessories jsou konstruované pro náročné a profesionální použití, jsou vyráběné většinou v Evropě, ale málokdo ví, že jde o ryze českou značku. Doplňky SHARK Professional Accessories se prodávají ve 12 zemích Evropy, od Norska přes Dánsko, Česko, téměř všechny sousední země, až třeba po Řecko a Turecko. ATV a UTV doplňky SHARK Professional Accessories jsou navržené a vyrobené tak, abyste z vaší čtyřkolky / UTV získali co nejvíc, umožní vám udělat práci snáze a v kratším čase, a zaručují vysokou kvalitu, dlouhou životnost a snadnou montáž. Veškeré příslušenství SHARK Professional Accessories je před uvedením na trh důkladně testované, aby se ověřilo, že se k zákazníkovi dostává opravdová kvalita a ne pouhý průměr. A co vlastně příslušenství SHARK Professional Accessories nabízí?

Hliníkové kryty podvozku SHARK

Podvozkové kryty SHARK, vyrobené z odolné hliníkové slitiny letecké kvality, chrání podvozek, A-ramena, motorovou skříň a vůbec celou spodní část stroje před kamením, pařezy, ležícími kmeny a dalším podobným poškozením. Pro každý specifický model čtyřkolky / UTV jsou kryty opatřené příslušnými servisními otvory, abyste při údržbě nemuseli nic demontovat. Snadná je i vlastní montáž krytů SHARK, žádné vrtání ani jiné úpravy nejsou potřeba. V nabídce jsou kryty podvozků SHARK pro nejprodávanější ATV a side-by side většiny značek, nabídka je navíc průběžně neustále rozšiřována.

Profesionální radlice SHARK

Radlice SHARK patří před každou zimou k nejžádanějším doplňkům. Radlice SHARK totiž mají velmi dobrý poměr cena / kvalita, a jejich další výhodou je, že jsou vyrobené z mrazuvzdorného polyetylénu. Tahle výhoda přináší nižší hmotnost, snadnější manipulaci a vyšší životnost než ocelové radlice, a navíc nerezaví. Díky patentované polyetylénové konstrukci s výztužnými žebry vykazují radlice SHARK i při velkých mrazech mírnou flexi, která zmenšuje rázy přenášené do rámu stroje, a jsou tak ohleduplnější k podvozku a hnacímu a připevňovacímu mechanismu. Výrobce také udává nižší hlučnost při stahování a větší šetrnost ke stahované ploše. Odpružené radlice SHARK jsou určené pro celoroční použití - díky odolnosti polyetylénového materiálu umožňují shrnovat prakticky všechny sypké materiály jako štěrk, písek, uhlí, mulč atd. Radlice SHARK se vyrábějí v šířkách 132 a 152 cm.

Elektrické vyhřívání sedaček SHARK

Když už je řeč o zimě, tak pro tuhé zimy a sychravé podzimní dny nabízí značka SHARK univerzální vyhřívání sedaček. A to “univerzální“ znamená, že jeho použití je skutečně mnohostranné: v podstatě je to samostatný systém s kabeláží a ovládáním, který můžete nainstalovat pod jakékoliv sedadlo, ať už u čtyřkolky, UTV, Side-by-side, motorky nebo sněžného skútru - v jádru do čehokoliv, co má potah a 12V elektrickou instalaci. Rozměry plochy vyhřívané karbonovými topnými tělísky odpovídají velikosti průměrné „sedací části“, kterou vám bude po celou dobu jízdy rozmazlovat příjemným teplíčkem. Pro montáž vyhřívání SHARK není potřeba žádné lepidlo, vyhřívání má 2 volitelné stupně nastavení a maximální příkon 35W.

Inteligentní invertorová nabíječka baterií SHARK CT-2000

Na to že stojí pouhých 899,- toho umí tahle automatická mikroprocesorem řízená nabíječka docela hodně. Nabíječka SHARK CT-2000 nabíjí všechny druhy 12V moto a ATV baterií: klasické dolévací, bezúdržbové, MF, gelové, kalciovky, AGM a EFB baterie, a dokonce s ní nabijete i vaší baterku v autě až do kapacity 60Ah. Nabíječka SHARK CT-2000 má čtyři volitelné režimy, přičemž poslední vybraný si pamatuje. Po připojení nabíječka v sedmi krocích nejdřív baterku „přečte“ a otestuje, pokud uzná za vhodné tak jí desulfatizuje, a teprve pak baterku nabíjí. Nabíječku je možné ponechat i trvale připojenou k baterce pro udržovací dobíjení přes celou zimu.

Zametač SHARK PROFI pro čtyřkolky a UTV

Ale dost o zimě, je tady jaro. I když s tímhle zametačem můžete samozřejmě odklízet také sníh, používá se hlavně pro profesionální čištění a zametání středně velkých a velkých ploch, chodníků, parkových cest, parkovišť, továrních hal, areálů a podobně. Zametací kartáč SHARK PROFI je poháněný benzínovým motorem HONDA 6,5 HP a snadno ho bez potřeby nářadí připojíte k vaší užitkové čtyřkolce nebo UTV. Do adaptéru lze kromě zametače upevnit i sněžnou radlici.

Plastové a textilní zadní boxy SHARK

Pokud na čtyřkolce často vozíte spoustu věcí, nebo potřebujete vyřešit sezení pro spolujezdce, možná se vám budou hodit pevné plastové a textilní kufry SHARK. Velké zadní plastové boxy SHARK jsou uzamykatelné, prachotěsné a odolné vůči vodě, nabízejí velký vnitřní prostor a díky odolné konstrukci z vysokohustotního nárazuodolného polyetylénu jsou vhodné i pro profesionální práci, rybaření nebo lov. Boxy s integrovaným sedadlem a opěrkou pro spolujezdce jsou výborným řešením pro cestování ve dvou, jízda s tímto boxem je pro oba mnohem příjemnější než přivazovat spolujezdce pomocí pavouků. I textilní brašny SHARK nabízejí vysokou kvalitu, spoustu vnitřního nepromokavého prostoru, kryté zipy, zesílená dna a systém horních šňůrek, kterými můžete přichytit ještě další spoustu věcí.

LED světla a světelné rampy SHARK

Vysokovýkonná přídavná a pracovní LED světla a světelné rampy SHARK jsou oblíbené pro svoji vysokou svítivost při minimálním odběru proudu. A co víc –strašně moc vydrží. K tomu mají nejvyšší možné krytí IP68, což v překladu znamená, že samotné LED světlo SHARK svítí i pod vodou. Kvalitní LED s moduly CREE nebo EPISTAR mají dosah světelného paprsku skoro kilometr a svojí účinností překonávají xenonová i halogenová světla. Profesionální LED světla SHARK jsou vhodná pro čtyřkolky, UTV, motorky, terénní auta 4x4 a pick-upy, ale také pro obytné přívěsy, lodě, čluny, nákladní automobily, bagry, nakladače a další pracovní techniku.

Sada pro lepení pneumatik SHARK

Na pohled malé levné „nic“ může si někdo říct, ale kdo jednou „udělal“ gumu uprostřed lesa, ten ví, že tohle „nic“ je v té chvíli jednoduše k nezaplacení. A na všechno ostatní je tu MasterCard. Lepení SHARK vám teda díru do platební karty opravdu neudělá, ale práci odvede perfektně a během pár minut, ať jste píchli gumu u vaší motorky, čtyřkolky, UTV nebo SxS. Sada obsahuje všechno potřebné pro opravu: lepidlo, 5 opravných knotů a veškeré potřebné pomůcky, pak vám už stačí jen 12V kompresor nebo jiný zdroj tlakového vzduchu a jste zkrátka za vodou.

Více informací o doplňcích SHARK Professional Accessories najdete na stránkách Shark-accessories.

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Další články sekce Shark

ASP Group Distributing v Itálii prezentovala novinky pro jednu i dvě stopy

15.11.2019, Novinky
Na plochu největší stánek z českých vystavovatelů měla už tradičně společnost ASP Group Distributing ...

Nové podrámy Shark

17.02.2015, Novinky
Při jízdě v terénu spodek čtyřkolky prostě neuchráníte před občasnou ránou od kamenu nebo kontaktem s tvrdou zemí. A kdy...




English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.54s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce