QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Polaris Dagor - do boje!

Text: Ollie Roučková | Zdroj: Polaris | Datum: 09.10.2014 | Zobrazeno: 5843×

Polaris Dagor - do boje! Polaris Defense s radostí oznamuje spuštění nového ultra-lehkého bojového vozidla Dagor. Bojový model hrdě stojí po boku lehké pěchoty, uveze až 9 mužů, je větší než kdy jindy, obsahuje modulární platformu, celek je kompaktnější a rychlejší.


Kapitoly článku

  1. Dagor
  2. Kompletní fotogalerie

  • Jed Leonard - ředitel Advanced Mobility platforem a Polaris Defense:
"Dagor byl navržen tak, aby splňoval velmi náročné nároky. Poskytuje optimální rovnováhu mezi rychlým transportem, užitečným zatížením a pokročilou mobilitou. Konstrukce nabízí našim zákazníkům modulární a lehkou platformu... "
Polaris Dagor je kompaktní vojenský stroj, který používá odpružení pro extrémní off-road, maximální zatížení a komlexní vojenské vytížení.
Vojenské vozidlo bylo vyvinuto ve spolupráci s Roush Industries NASCAR,vypadá to, že je tento model větší než všechny posavadní Polaris vojenská vozidla. Což potvrdil i Rich Haddad - Polaris Defense Generální Manager.
Bojové vozidlo je navrženo tak aby bylo schopno nést cca 1 474 kilogramů nebo 9 mužů pěchotního družstva (čtyři v kabině, čtyři na korbě a jeden na střeše). Unikátní konstrukce umožňuje snadnou obsluhu a údržbu.

Kapitoly článku

  1. Dagor
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 2x

Další články sekce Polaris

Americké stroje Polaris nově v Poděbradech

08.02.2024, Novinky
Závodní bugyna RZR Pro R Factory amerického výrobce Polaris vítězně prolétla Saúdsko-arabskou pouští a fanoušci týmu Séb...

Polaris představil adrenalinovou side-by-side RZR Trail S 1000

15.01.2021, Novinky
Litrový motor, bezmála 32 cm světlé výšky, šířka 152,4 centimetrů a moderní výbava dělá z novinky amerického výrobce P...

Polaris představuje novou generaci ATV Sportsman

17.08.2020, Novinky
Nová generace řady Sportsman se vyznačuje moderním, výrazným designem a několika vylepšeními a novými prvky, přičemž si ...


Novinky a reportáže





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.35s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce