QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Nejen hasiči na Slovensku dostanou novou techniku

Text: Ollie Roučková | Datum: 11.09.2015 | Zobrazeno: 3037×

Nejen hasiči na Slovensku dostanou novou techniku O tom, že slovenské záchranné složky dostanou nové posily v podobě nové techniky, jsme vás již informovali. Nyní vám přinášíme video, které mapuje spolupráci slovenského Ministerstva vnitra a lehkých terénních vozidel od Polarisu.



Do výbavy tak lehká vozidla přibudou hasičům, záchranářům, ale také policistům. Nejvíc nové techniky obdrží hasiči, ti techniku využijí v kombinaci s těžkou lesní technikou. Na východní hranici budou lehká vozidla využívat zejména policisté, především při ochraně hranic s Ukrajinou.

V první fázi ministerstvo nakoupilo 244 vozidel, za 4 roky jich má být až 460 ks.

Slovenská policie s Polarisem:

Polaris Ranger se stal nezbytným pomocníkem nejen záchranných sborů, ale už také i slovenské policie. Policie vidí v Rangeru vysoký potenciál pro jeho snadnou dostupnost do ztíženého terénu v horských oblastech, kde již budou moci pohotověji zasahovat.... Kompletní článek ZDE.

Taktická vozidla Polaris v německé armádě:

Přední výrobce offroad vozidel Polaris Industries nedávno oznámil, že společnost získala zakázku na dodávání lehkých taktických vozidel MV850 do německé armády. MV850 umožňuje přepravu vojenského personálu přes extrémní offroad... Kompletní článek ZDE.

Polaris Dagor - do boje!

Polaris Defense s radostí oznamuje spuštění nového ultra-lehkého bojového vozidla Dagor. Bojový model hrdě stojí po boku lehké pěchoty, uveze až 9 mužů, je větší než kdy jindy, obsahuje modulární platformu, celek je kompaktnější a rychlejší... Kompletní článek ZDE.


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Další články sekce Polaris

Americké stroje Polaris nově v Poděbradech

08.02.2024, Novinky
Závodní bugyna RZR Pro R Factory amerického výrobce Polaris vítězně prolétla Saúdsko-arabskou pouští a fanoušci týmu Séb...

Polaris představil adrenalinovou side-by-side RZR Trail S 1000

15.01.2021, Novinky
Litrový motor, bezmála 32 cm světlé výšky, šířka 152,4 centimetrů a moderní výbava dělá z novinky amerického výrobce P...

Polaris představuje novou generaci ATV Sportsman

17.08.2020, Novinky
Nová generace řady Sportsman se vyznačuje moderním, výrazným designem a několika vylepšeními a novými prvky, přičemž si ...




English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.19s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce