QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Kolekce pod Vánoční stromek Arctic Cat 700 H1 LC

Text: Ollie Roučková | Foto: Jiří Jevický | Datum: 12.11.2012 | Zobrazeno: 5557×

Kolekce pod Vánoční stromek Arctic Cat 700 H1 LC Arctic Cat podložil 50. výročí velkou slevovou akcí na modelovou řadu Arctic Cat 700 H1 LC. Pozor tato akce je omezena, ten kdo přijde pozdě, už se ke zlevněnému modelu jen tak nedostane a pod vánočním stromkem bude stát o něco dražší sourozenec. Atraktivní červená barva, výfuk Remus, naviják Warn, systém Bedrack a fantastická cena.


Kapitoly článku

  1. Kolekce pod Vánoční stromek Arctic Cat 700 H1 LC
  2. Kompletní fotogalerie

Arctic Cat nabízí speciální edici sedmistovkového modelu s dobrým poměrem ceny – 199 900 Kč versus obsah - 700 ccm. Fantastická cena přináší originální doplňky, žádné houžvičky z tržnice: naviják Warn, výfuk Remus, nosiče se systémem Speedrack, tažné zařízení… Atraktivní červená je už dolícováním celku. Cenová akce je omezena, nečekejte, neváhejte.

Cenová akce přináší vyladěnou mašinu, těšit se můžete na:

  • Dodává se na plechových discích, ke stroji jsou navíc dodány originál kola z lehkých slitin přímo od výrobce Arctic Cat.
  • Model je vybaven výfukem Remus.
  • Naviják Warn made in USA
  • Atraktivní červená barva
  • Tažné zařízení
  • ARCTIC CAT - Made in USA
  • Vynikajícím poměrem ceny a kvality
  • Přes 26 prodejních míst po celé ČR i na Slovensku
  • Fantastická cena 199 900 Kč včetně SPZ a DPH

Čtyřkolku jsme již otestovali v rámci redakčního testu 20.7. 2011:

Čtyřkolku není problém roztáhnout na solidních 100 km/h, což do terénu bohatě stačí. V rámu si své místo našel čtyřdobý, kapalinou chlazený jednoválec o objemu 695 ccm osazený stříkačkou a automatickou dvoustupňovou převodovkou se zpátečkou Duramatic. Po otočení klíčku se ozve bublavý zvuk. Bubny bubnují v rytmu pracovního víru, respektují okolí a zbytečně nehlučí. Nechvěje se, necuká, kultivovaný průběh motoru bez propastných prodlev, to je ve zkratce můj dojem z testování.
Výkon je na kola přenášen kardanem s elektricky přepínatelným pohonem 2WD / 4WD. Houževnatý motor neodsekává, hraje si jak chci já. Po přidání plynu nenastává propastná temnota a záběr, tady pracuje vstřikování paliva tak, jak se sluší a patří. Výkonu není na rozdávání, při rozjezdech neroluji hlínu pod sebe. Ale teprve při zapřažení vozíku, poznávám klady tohoto pracanta. Síla je jednou z hlavních zbraní Arctic Cat novinky. Vozík naplněný agro příslušenstvím, pilu na čumáku, fotografa i s bágly za zády a motor si chrochtal jako by jel bez zatížení... Celý článek naleznete zde.

Kapitoly článku

  1. Kolekce pod Vánoční stromek Arctic Cat 700 H1 LC
  2. Kompletní fotogalerie

Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: 1.00 Známkováno: 1x

Katalog čtyřkolek - kompletní informace o modelu

Arctic cat 700 EFI»

Další články sekce Arctic Cat

Xko podle FIA

15.04.2015, Představujeme
Rally Cat tým zcela inovoval platformu Arctic Cat Wildcat 1000X, inovace jsou podloženy dlouhodobými zkušenostmi a nespo...

RTR projects - hlavně driftujem

29.12.2014, Představujeme
Posádka RTR projects získala hned při svém prvním účinkování v roce 2013 celkově druhé místo v sérii Offroad Maratonů. L...

Nové šelmy - Arctic Cat 2015

16.09.2014, Představujeme
V posledních letech Artic Cat zaměřoval veškerou svou pozornost k řadě Wildcatů, ale pro modelový rok 2015 přicházejí ra...


Novinky





English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.37s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce