QuadMania.cz


 ?
Registrace Zaslat heslo


Čtyřkolky Arctic Cat pro polskou armádu

Text: Láďa Záruba | Foto: Press | Datum: 26.04.2016 | Zobrazeno: 4722×

Čtyřkolky Arctic Cat pro polskou armádu Poté, co čtyřkolky Arctic Cat vyhrály výběrová řízení pro české hasiče, se nyní začínají prosazovat i v sousedním Polsku. Nejdřív o ně projevili zájem polští hasiči, kteří dnes používají už přes 30 čtyřkolek, aby jim pomáhaly při požárech v těžko přístupných oblastech, při povodních a dalších přírodních katastrofách. Pak si Arctic Caty zvolila polská policie, která s jejich pomocí začala hlídat rozsáhlé oblasti národních parků na polské straně Karpat. A úplně před nedávnem se pro Arctic Caty rozhodla i polská armáda.


Protože český dovozce Arctic Catů, firma ASP Group s.r.o., je zároveň oficiálním dovozcem této značky i pro Polsko (a Slovensko a Rumunsko), nechala si u nich polská armáda dovybavit nové čtyřkolky speciálními předními ochrannými rámy, ocelovými nosiči se zvýšenou kapacitou, čelními plexištíty a pátracími reflektory, a bude je používat pro zajištění ochrany a bezpečnosti vojenských letišť a dalších objektů ve správě polské armády.
Prvním útvarem, který nové Arctic Caty 700 dostal, je 12. vojskový hospodářský útvar v Toruni (12 Wojskowy Oddział Gospodarczy – 12. WOG), který pro polskou armádu zajišťuje geografické mapování severního území Polska.


Jak se vám líbil tento článek?

Průměr: Známkováno: x

Katalog čtyřkolek - kompletní informace o modelu

Arctic cat 700 EFI»

Další články sekce Arctic Cat

Nová Alterra TRV 700i

19.12.2017, Novinky
Sedmistovková čtyřkolka Alterra TRV od amerického výrobce Arctic Cat je ideálním kompromisem mezi prací a zábavou. Dopol...

Jakub Vágner spoléhá na čtyřkolku Arctic Cat TRV 700i XT PS

19.01.2017, Novinky
Jakub Vágner, známý český sportovní rybář a držitel mnoha světových rekordů, a čtyřkolka Arctic Cat TRV 700i XT PS....

Představení Arctic Cat Alterra 400/450

26.02.2016, Novinky
Pokud jde o čtyřkolky, bylo u Arctic Catu dlouho ticho po pěšině. V Thief River Falls se – co se offroadů týče – dlouho ...




English, Deutsch    Nahoru

Copyright © 2008-2024 Quadmania.cz, Kontakty – ISSN 1214-7125 – RSS kanál Loga Quadmania.cz ke stažení, V:0.37s

Nahlásit chybu / vylepšení na této stránce